Tervetuloa kaikki yli 12-vuotiaat seuran jäsenet nuorteniltaan pääsalille perjantaina 15.10. klo 17.00-21.00. Nuortenillassa tehdään pitsaa, herkutellaan, pelaillaan pelejä ja vietetään hauskaa iltaa yhdessä. Osallistuminen ei maksa mitään, eikä peleihin ole pakko osallistua. Uusia jäseniä saattaa jännittää osallistuminen, mutta ei huolta, tässä porukassa jokainen saa olla juuri omanlaisensa. 

Nuorten ryhmässä nuoret ideoivat itse mitä haluavat tehdä. Ensimmäinen kokous pitkän koronatauon jälkeen oli viime maanantaina. Osallistujia oli vielä aika niukasti, mutta syykin taisi löytyä. Nuoret kertoivat, ettei viesti nuorten ryhmän toiminnasta tavoittanut heitä helpolla. Tähän toivommekin vanhempien apua, sillä myClub viestit tulevat pääosin teille, eikä nuorille itselleen. Toivomme että kerrotte nuorille toiminnasta ja kannustatte heitä mukaan.

Nuorten ryhmä on aikaisempina vuosina järjestänyt tapahtumia lapsille, kuten discoja, pääsiäisenä munajahteja, joulun alla piparin koristelua jne. Näistä saaduilla rahoilla, nuoret ovat järjestäneet omalle ryhmälleen tapahtumia, kuten kuplafutista, keilausta, laivamatkan ja laskettelureissun. Nuorten ryhmä voi olla juuri sellainen, kuin nuoret sen haluavat olevan. Tällä hetkellä pääasia on, että tieto nuorten ryhmän toiminnasta saavuttaa nuoret harrastajamme. 

Nuoret haluavat vielä tuoda esiin sen, että “nuorten kokous” ei tarkoita oppilaskunnan tyylistä tiukkaa kokoustamista, vaan siellä jutellaan vapaasti ja ideoidaan tulevia hauskoja tapahtumia sekä mikä tärkeintä, kokouksissa on tarjolla munkkeja ja pullaa 😉 

Written by Maika