Aikuisten harrastustoiminta

Taekwondo on urheilulaji jota voi harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Suurin osa aikuisharrastajista harjoitteleekin taekwondoa täysin harrastuspohjalta. Verrattuna moneen muuhun urheilulajiin, taekwondo tarjoaa elinikäisen harrastuksen, jossa voi kehittyä niin kuntoilumielessä harrastajana, vyöarvoissa sekä oman motivaation mukaan myös ohjaajana.

Maailman Taekwondoliitto (WT) on lanseerannut taekwondolle iskulauseen “taekwondo for all” – “taekwondoa kaikille”. Tämä tarkoittaa sitä, että voit harrastaa taekwondoa riippumatta omasta fyysisestä kunnostasi, iästä, sosiaalisesta asemasta tai kulttuuritaustasta. Taekwondossa olet tasavertainen harrastaja olitpa sitten ammattimaisesti kilpaurheileva ottelija tai kuntoliikuntaharrastaja.

Harrastaminen Budokwai Taekwondossa

Budokwai Taekwondo tarjoaa aikuisille n. 10 ohjattua harjoitusta viikossa, joista jokainen harrastaja voi luoda itselleen sopivan harjoituskalenterin. Harjoitukset on jaettu tasoryhmien mukaan sekä teemaharjoituksiin. Varsinaisten lajiharjoitusten lisäksi kalenterista löytyy myös taekwondovivahteella varustettuja kuntoilu- ja venyttelyharjoituksia. Itsellesi sopivat harjoitusajat löydät harjoitusajat -valikosta