Budokwai Taekwondon laadukkaan ja monipuolisen seuratoiminnan perusta lähtee junioreista –  Seuramme panostaa juniorityöhön niin harrasteliikunnan kuin kilpaurheilunkin puolesta. Laadukkaan ja monipuolisen juniorityön osoituksena Budokwai Taekwondo saavutti Nuoren Suomen sinetin vuonna 2005.

Olemme vuosien aikana pitäneet kiinni jatkuvasta kehityksestä niin määrän, kuin laadunkin osalta. Näin on tehnyt myös katto-organisaatiot, jotka ovat uudistaneet Sinettiseuratoiminnan Tähtiseuroiksi. Tähtiseurat kattavat arvioinnin juniorien harrastustoiminnan lisäksi myös aikuisten harrasteliikuntaan sekä kilpa- ja huippu-urheiluun.

Sunnuntaina 22.4.2018 seuramme junioritoimintaa auditoivat Suomen Taekwondoliiton nuorisovastaava Tiiu Tuomi sekä Suomen Sukellusliiton nuorisovastaava Heli Halava.  Auditointi toteutettiin vertaisauditointina sukkelluseura Simpun kanssa, mikä herätti katsomaan toimintaamme myös hyvin erilaisesta näkökulmasta. Auditoinnin päätteeksi seuramme sai tähtileiman junioritoimintaan. Olemme siis Olympiakomitean Tähtiseura lasten ja nuorten toiminnassa!

Lisätietoja Tähtiseurojen laatuohjelmasta:

https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

Vastaa