Budokwai Taekwondo muutti 1.6.2017 uuteen saliin Kamppailukeskus Budokwaihin. Kamppailukeskuksessa harjoittelevat myös Budokwai Karate ja  Suomen Taekwondoliiton alainen valmennuskeskus. Sali on suunniteltu ja remontoitu varta vasten Kamppailukeskus Budokwaita varten.

Olemme kaikki etuoikeutettuja voidessamme harjoitella taekwondoa näin upeissa tiloissa. Harjoitusolosuhteet ovat Suomen kärkipäätä. Hyvät harjoitusolosuhteet mahdollistavat seuran jatkuvan kehittymisen.

Tilat

Kokonaispinta-ala on 990 neliötä, josta lähes 600 neliötä on harjoitustilaa. Taekwondon harjoitusalueella on kaksi virallista 8 x 8 metrin octagon aluetta sekä kaksi pienempää 6 x 6 metrin octagonia. Karaten harjoittelua varten salin päädyssä on 8 x 8 metrin neliönmallinen ottelualue. Lisäksi harrastajia palvelee 42 neliön oheisharjoittelualue.

Harjoittelutilojen lisäksi salilla on iso keittiö, urheilijoiden taukotila, yleinen oleskelutila ja info sekä tilavat ja hienot pukuhuoneet. Yläkerrassa sijaitsee seuran kokoushuone asianmukaisine kalusteineen.

Osoite

Kamppailukeskus Budokwai
Uhrilähteenkatu 2
20250 Turku

Sijainti

Kamppailukeskus Budokwai sijaitsee Turussa K-supermarket Manhattania vastapäätä. Kävelymatka rautatieasemalta on 1,7 km. Bussit nro 20, 201 ja 203 pysähtyvät Kamppailukeskus Budokwain kohdalla. Salin pihalla on myös mukavasti pysäköintitilaa omalla autolla kulkeville.