Kilpaharjoittelu

Budokwai Taekwondo on yksi Suomen menestyneimpiä taekwondoseuroja. Seuramme jäsenet ovat menestyneet MM-, EM-, PM- ja SM-kilpailuissa loistavasti. Menestymisen pohjana on laadukas harjoittelu juniori-iässä.

Ottelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille on tarjolla eri ikäryhmien otteluharjoituksia. Nämä harjoitukset on suunnattu kaikille otteluharjoittelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille joilla on vähintään keltainen vyö.

Ottelusta kiinnostuneille aikuisharrastajille on myös tarjolla ottelu-ja ottelutekniikkaharjoituksia. Mukana on kaiken ikäisiä ja tasoisia naisia ja miehiä, eikä osallistumiselle ole muuta rajaa, kuin minimissään keltainen vyö.

Liikesarjoista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille on tarjolla eri ikäryhmille tarkoitettuja liikesarjaharjoituksia. Näissä harjoituksissa on mukana kaiken tasoisia liikesarjoista kiinnostuneita harrastajia. Lisäksi 10-17-vuotiaille tarjoamme liikesarjat+trikkaus -harjoituksen, jossa harjoitellaan liikesarjojen lisäksi akrobatiaa ja näytöstekniikkaa. Liikesarjat+trikkaus -harjoitukset valmistavat paitsi liikesarjakilpailuihin, myös freestyle liikesarjakilpailuihin ja näytöksiin. Kaikissa liikesarjaharjoituksissa voi käydä sekä vyökokeisiin tähtäävät harrastajat, että liikesarjakilpailijat.

Urheilijan polku

Kilpailusta vakavammin kiinnostuneille on tarjolla urheilijan polku seuraharjoituksista aina Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskukseen saakka. Ottelussa Budokwai Taekwondo tarjoaa n. 11-17-vuotiaille nuorille kilparyhmän, josta löydät lisätietoa linkin takaa. Kilparyhmän lisäksi seuran tiloissa toimii Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskus, joka tarjoaa valmennusta ottelu- ja liikesarjakilpailjoille, joiden tavoitteena on kansainvälisen tason kilpailut. Lisätietoja valmennuskeskukseen hakemisesta löydät Suomen Taekwondoliiton sivuilta.

 

Kilpailut

Seuramme käy ahkerasti ympäri Suomea järjestetyissä ottelu- ja liikesarjakilpailuissa. Järjestämme myös pientä korvausta vastaan kyytejä, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Tulevista kilpailuista ilmoitetaan aina salin ilmoitustaululla.

Seuramme järjestää tämän lisäksi omia ottelun ja liikesarjojen salikilpailuja aloitteleville ja vasta vähän aikaa kilpailleille harrastajille. Tarkoituksena on madaltaa kynnystä tutustua kilpaurheiluun. Tuomareina ja valmentajina salikilpailuissa toimivat seuramme omat edistyneet kilpailijat ja ohjaajat. Salikilpailujen osallistumismaksu on 5 €/hlö. Tulevista salikilpailuista ilmoitetaan aina erikseen salin ilmoitustaululla. Salikilpailuihin ovat lämpimästi tervetulleita myös naapuriseurojen aloittelevat kilpailijat.

 Varusteet

Seura tarjoaa lainaksi käsisuojia, säärisuojia, jalkapöytäsuojia, kypäriä sekä panssareita. Jokaisen kilparyhmään osallistuvan tulee hankkia henkilökohtaiset hammassuojat sekä alasuojat. Suosittelemme myös muiden suojien ostamista omaksi hygienia ja käytännön syistä.

Kilpamatkoilla suosittelemme lämpimästi käyttämään seuran edustusvarusteita ja -vaatteita yhteishengen luomiseksi!