Kilparyhmä

Perusharjoitusten lisäksi tarjoamme 9-17-vuotiaille kilpailusta kiinnostuneille harrastajille erikoisharjoituksia, joiden tavoitteena on valmistaa ottelukilpailuihin SM-tasolle saakka.

Harjoittelu kilparyhmässä on sitoutunutta, mutta ei vakavamielistä. Ryhmässä jokaisen oma elämäntilanne ja tavoite otetaan huomioon ja harjoittelu pyritään toteuttamaan huomioiden jokaisen yksilölliset tarpeet mahdollisimman hyvin.

Kilparyhmä toimii myös ponnistuslautana perusharjoitusten ja seuran tiloissa toimivan Suomen Taekwondoliiton Valmennuskeskuksen välillä (yli 14-vuotiaat).

Harjoitusajat

Ryhmä harjoittelee yhdessä n. 3-kertaa viikossa seuran perusharjoitusten lisäksi. Harjoitukset sisältävät otteluharjoituksia sekä monipuolisia fysiikkaharjoituksia. Ajankohtaiset harjoitusajat löydät seuran yleisestä harjoituskalenterista nimellä “kilparyhmä”. Harjoitusajat ja paikat tarkennetaan ryhmän jäsenille erikseen.

Hakeminen

Ryhmän tasorajana on keltainen vyö ja mukaan pääsee vapaamuotoisen hakemuksen perusteella jokainen nuori, joka on kiinnostunut tavoitteellisesta kilpaharjoittelusta ja haluaa osallistua ottelukilpailuihin.

Mikäli olet kiinnostunut kilparyhmään liittymisestä, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse ryhmän valmentaja Roosa Närhelle. Hakemuksen tulee sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi ja syntymäaika
  • vyöarvo
  • kokemus kilpaottelusta (jos on)
  • muu urheilutausta (jos on)
  • miksi haluat liittyä kilparyhmään

Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen: taekwondo@budokwai.fi tai 044-2004733

Hinta:

Kilparyhmä sisältyy Budokwai Taekwondon harjoitusmaksuihin.