Jäsen- ja harjoitusmaksut 2013

 

 

Budokwai Taekwondo ottaa vuoden alusta käyttöön erillisen jäsenmaksun ja päivittää harjoitusmaksujaan

Jäsenmaksu:
Jäsenmaksut otetaan käyttöön, koska yhdistyslaki velvoittaa yhdistystä pitämään ajantasaista rekisteriä aktiivisista jäsenistään. Jäsenmaksun myötä seuralla on tarkasti tiedossa kaikki jäsenet vuosittain. Jäsenmaksun maksaminen koskee kaikkia jäseniä, myös ohjaajia, johtoryhmän jäseniä kuten myös halutessaan vanhempia ja muita kannatusjäseniä.
Jäsenmaksun maksamalla henkilö on Budokwai Taekwondon virallinen jäsen ja hänellä on äänioikeus seuran asioista päätettäessä.
Jäsenmaksun maksamatta jättäminen tarkoittaa seurasta irtisanoutumista.

Maksu maksetaan jokaisena vuonna helmikuun loppuun mennessä tai uudet jäsenet heti ensimmäisen harjoitussopimuksen yhteydessä.
Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Maksun suuruus on 10€/hlö (1.1.-31.12).

Jäsenmaksun voi maksaa käteisellä tai pyydettäessä laskulla (laskuun laskutuslisä 2€).
Vuonna 2013 jäsenlahjaksi jokainen saa Budokwai Taekwondon T-paidan!

Harjoitusmaksujen päivitys:

Budokwai Taekwondon tärkeimpänä tavoitteena on laadukas valmennus ja ohjaustoiminta jokaisessa ryhmässä.
Jotta seuralla on mahdollisuus ylläpitää ja kehittää toiminnan laatua on kuukausittaista harjoitusmaksua nostettava 4€/kk.

Meille on tärkeää, että jokainen seuramme harrastaja on tasa-arvoinen. Siksi korotamme jokaisen ryhmän harjoitusmaksuja tasapuolisesti pienellä summalla, emmekä rajoita tai erittele tavoitteellisesti harjoittelevia vähemmän harjoituksissa käyvistä. Tällä ylläpidämme pienen kynnyksen siirtymistä mm. yleisryhmistä kilparyhmiin.

Harjoitusmaksujen korottuessa, myös toimintamme laatu kasvaa. Budokwai Taekwondo tarjoaa tilat Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskukselle ja tämän seurauksena erityisesti kilpailutoiminta saa uutta potkua ammattivalmentajasta ja aikuisten harrastustoimintaan vapautuu enemmän rahkeita, kun kilpailutoiminta on ammattilaisten käsissä. Iltaharjoitusten suunnitelmallisuus ja ammattitaitoinen valmennus tulee näkymään selkeästi seuramme toiminnassa niin junioreiden harjoituksista aikuisten ryhmiin saakka.

Harjoitusmaksujen korotus astuu voimaan uusille harrastajille 1.1.2013.
Seuran vanhoille jäsenille (aikaisemmin harjoitusmaksun maksaneille) korotus astuu voimaan 1.3.2013.
Jatkuvan sopimuksen (min.12kk) tehneille harjoitusmaksun korotus astuu voimaan vasta ensimmäisen sopimuskauden päättyessä.

Päivitetyn hinnaston löydät alla olevasta linkistä:
https://www.budokwai.fi/taekwondo/?page_id=175

Mikäli teillä on asiasta jotain kysyttävää tai koette järjestelyn epäoikeudenmukaiseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä seuran puheenjohtajaan Inna Lindgreniin (inna.lindgren@gmail.com)

Written by Roosa