Budokwai Taekwondo on yksi Suomen menestyneimpiä taekwondoseuroja. Seuramme jäsenet ovat menestyneet MM-, EM-, PM- ja SM-kilpailuissa loistavasti. Menestymisen pohjana on laadukas harjoittelu juniori-iässä.

Ottelukilpailuista kiinnostuneille lapsille ja nuorille on tarjolla eri ikäryhmien otteluharjoituksia. Näissä harjoituksissa on mukana ottelukilpailuihin tähtääviä ja jo kilpailevia harrastajia.

Ottelusta kiinnostuneille aikuisharrastajille on myös tarjolla ottelu-ja ottelutekniikkaharjoituksia. Mukana on kaiken ikäisiä ja tasoisia naisia ja miehiä, eikä osallistumiselle ole muuta rajaa, kuin minimissään keltainen vyö.

Liikesarjoista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille on tarjolla eri ikäryhmille tarkoitettuja liikesarjaharjoituksia. Näissä harjoituksissa on mukana kaiken tasoisia liikesarjoista kiinnostuneita harrastajia. Mukana voikin käydä vyökokeisiin tähtäävät harrastajat, kuin liikesarjakilpailijat.

Eteneminen vyöarvoissa

Otteluharjoituksissa keskitytään ainoastaan ottelukilpailuihin valmistaviin asioihin. Vyökokeissa vaadittavia yleisiä taekwondotaitoja harjoitellaan omaa ikäryhmää sekä vyöarvoa vastaavissa harrasteryhmien harjoituksissa. Suosittelemme jokaisen otteluharjoituksissa käyvän jäsenen osallistuvan ahkerasti myös omaa vyöarvoaan vastaavaan yleisharjoitukseen. Haluamme jokaisen harrastajamme ymmärtävän, että taekwondo on kokonaisuus, sisältäen jokaisen osa-alueen, ei pelkkää kilpaurheilua.

Kilpailut

Seuramme käy ahkerasti ympäri Suomea järjestetyissä ottelu- ja liikesarjakilpailuissa. Järjestämme myös pientä korvausta vastaan kyytejä, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Tulevista kilpailuista ilmoitetaan aina salin ilmoitustaululla.

Seuramme järjestää tämän lisäksi omia ottelun ja liikesarjojen salikilpailuja aloitteleville ja vasta vähän aikaa kilpailleille harrastajille. Tarkoituksena on madaltaa kynnystä tutustua kilpaurheiluun. Tuomareina ja valmentajina salikilpailuissa toimivat seuramme omat edistyneet kilpailijat ja ohjaajat. Salikilpailujen osallistumismaksu on 5 €/hlö. Tulevista salikilpailuista ilmoitetaan aina erikseen salin ilmoitustaululla. Salikilpailuihin ovat lämpimästi tervetulleita myös naapuriseurojen aloittelevat kilpailijat.

 Varusteet

Seura tarjoaa lainaksi käsisuojia, säärisuojia, jalkapöytäsuojia, kypäriä sekä panssareita. Jokaisen kilparyhmään osallistuvan tulee hankkia henkilökohtaiset hammassuojat sekä alasuojat. Suosittelemme myös muiden suojien ostamista omaksi hygienia ja käytännön syistä.

Kilpamatkoilla suosittelemme lämpimästi käyttämään seuran edustusvarusteita ja -vaatteita yhteishengen luomiseksi!