Seuran jäsenmaksu

Jokainen Budokwai Taekwondon jäsen maksaa jäsenmaksun 10 €/hlö vuosittain. Jäsenmaksu maksetaan helmikuun loppuun mennessä, tai uudet jäsenet ensimmäisen harjoitussopimuksen yhteydessä. Jäsenyyskausi on kalenterivuosi (1.1-31.12). Jäseneksi voi hakea myös lasten vanhemmat tai muut kannatusjäsenet. Jäsenmaksu oikeuttaa harrastamaan Budokwai Taekwondossa ja antaa äänivallan yleiskokouksissa.

Jatkuvat sopimukset

Harrastaja Per kuukausi Huomioitavaa
Aikuiset 45€ Yli 18 vuotiaat
Lapset / nuoret / opiskelijat 35 € 6-17 vuotiaat sekä opiskelijat
Kerho, 1 x vk 25 € 4-6 vuotiaat

Kaikkiin jatkuviin sopimuksiin sisältyy rajaton harjoitteluoikeus harjoittelijan tason mukaisissa treeneissä. Jatkuva sopimus edellyttää seuran jäsenyyttä ja se on henkilökohtainen.

10x/5x treenikortit

Tarjolla on myös 80 € ja 45 € hintaisia kymmenen ja viiden kerran treenikortteja, joilla pääsee harrastajan taitotason puitteissa ottamaan osaa valitsemaansa harjoituksiin. Kortin käyttö edellyttää seuran jäsenyyttä ja on perhekohtainen.

Lasten alkeiskurssit kouluissa

Järjestetään Varissuon, Pallivahan, Ruskon Kirkonkylän ja Haarlan kouluilla. Harjoitukset ovat kerran viikossa ja ne ovat suunnattu 6-12-vuotiaille. Kausi maksaa 69 € ja oikeuttaa kerran viikossa harjoittelun, poikkeuksena Rusko, jossa hinta on 79 €. Kouluryhmissä harrastaminen edellyttää myös seuran jäsenyyttä.

Huom. Jatkuvalla sopimuksella olet myös oikeutettu yhteen kouluryhmän harjoitukseen/vko Kamppailukeskus Budokwain harjoitusten lisäksi.

Harjoituskortit

Sopimuksen tehtyäsi saat harjoituskortin, johon merkitään sopimustyyppisi ja harjoitusmerkinnät. Harjoituskortti tulee luovuttaa infoon ennen harjoitusten alkua ja se palautetaan sinulle harjoitusten päätyttyä.

Opiskelija-alennus

Opiskelija-alennukseen ovat oikeutettuja kaikki ammattikoulujen, lukioiden, korkeakoulujen, sekä ammattikorkeakoulujen opiskelijat. Opiskelijoiden on esitettävä voimassaoleva opiskelijakortti sopimusta tehdessä.

Perhealennukset

Ensimmäinen perheenjäsen maksaa normaalihinnan, toinen perheenjäsen on oikeutettu 10 % alennukseen, kolmas perheenjäsen 20 % alennukseen jne. Alennus koskee vain jatkuvia sopimuksia.

Sopimusliikunta

Seura tarjoaa harjoituksia Mihi.fi ja Lapset liikkeelle ryhmille. Lisätietoa sopimusliikuntaryhmistä löytyy Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen kotisivuilta. Lisäksi Turun Yliopistoliikunnassa on viikoittain kaksi seuramme järjestämää harjoitusta joihin jatkuvalla sopimuksella on myös oikeus ottaa osaa.

Varusteet

Seuramme tiloissa on kahvila ja varustemyynti. Varustemyynnistä löydät kaiken taekwondoharjoitteluun tarvittavan. Seuran edustusvaatteita myydään erikseen täällä.