Aiemmin on tiedotettu karateliiton lisenssijärjestelmän uudistuksesta. Nyt on viimeistään aika valita lisenssijärjestelmästä itselle sopiva vaihtoehto. Jos olet jo ilmoittanut vaihtoehtosi, niin tämä viesti on aiheeton.

Ilmoita
username=’jarkkoj’
domain=’budokwai.fi’
email=(username + ‘@’ + domain);
linkText=’minulle’;
document.write(‘‘ + linkText + ‘ tai ‘);
ohjaajalle harjoituksissa 23.9.2012 mennessä haluamasi lisenssivaihtoehto:

  1. Lisenssivakuutus
  2. Vakuutukseton lisenssi

Ilmoita samalla lisenssin ottajan koko nimi, jotta osaamme yhdistää vaihtoehdon oikeaan henkilöön.

Jollei lisenssivaihtoehtoa ole määräaikaan mennessä ilmoitettu valitaan oletuksena vakuutukseton lisenssi, kun jäsentiedot toimitetaan karateliittoon. Tällöin harjoittelijan tulee muistaa, ettei seuralla ole harjoittelijoita varten vakuutusta ja harjoittelijan pitää huolehtia itse omasta karaten korvaavasta vakuutuksesta.

Tarkemmat tiedot lisenssistä tuoteselosteessa ja alla ote karateliiton lisenssijärjestelmän tiedotteesta.

SUOMEN KARATELIITTO RY:N UUSI LISENSSIJÄRJESTELMÄ

Suomen Karateliitto ry:n lisenssijärjestelmä uudistuu 1.8.2012, josta alkaen liiton jokaisen jäsenseuran jokaisella harrastajalla tulee olla karateliiton lisenssi tai lisenssivakuutus. Uuden lisenssijärjestelmän piiriin kuuluvat mainitun ajankohdan jälkeen jäsenseurojen toiminnassa mukana olevat lajin harrastajat.

Lisenssivakuutus
Lisenssijärjestelmän muutoksen yhtenä tavoitteena on saada lajivakuutus hintatasoltaan edulliseksi. Siirryttäessä uuteen lisenssijärjestelmään OP-Pohjolan tapaturmavakuutuksen sisältämän lisenssin hinta on 69,00 euroa / vuosi. Lajiliiton, jäsenseurojen ja lajin harjoittelijoiden yhteisen edun mukainen tavoite olisikin, että lisenssivakuutuksen hinta saataisiin pysymään tällä tasolla jatkossakin. Lisenssivakuutuksen hinnan pysyminen kohtuullisella tasolla edellyttää lisenssivakuutusten aktiivista tarjoamista lajin harrastajille niin lajiliiton kuin jäsenseurojenkin toimesta.

Vakuutukseton lisenssi
Lisenssijärjestelmän muutokseen sisältyy vaihtoehto niille harrastajille, joilla on joku muu karaten korvaava vakuutus. Tällöin vakuutuksettoman lisenssin hinta 14 – vuotiaille ja siitä vanhemmille aikuiset mukaan lukien on 25,00 euroa / vuosi.  Alle neljätoistavuotiaille vakuutuksettoman lisenssin hinta on 15,00 euroa.

Poikkeukset
Lisenssijärjestelmään eivät kuulu alle 7 -vuotiaat. Alle 7 -vuotiaat voivat kuitenkin halutessaan hankkia OP-Pohjolan tapaturmavakuutuksen hintaan 69,00 euroa.

Written by MikaR