Karate aikuisten pikkujoulut 2.12.2017

Merkkaa tapahtuma kalenteriisi 2.12.2017 klo 16-21. Tänä vuonna menemme Parkin kentälle luistelemaan, jonka jälkeen siirrymme Verkahovin saunatiloihin (uima-allas ja sauna). Toivottavasti säät suosivat luistelua. Saunan jälkeen vapaata ohjelmaa jossain päin keskustaa. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Aikoihin ja aktiviteetteihin voi tulla vielä pieniä muutoksia.

Uusimmat
 • Sormat -talkoot

  Tänään Budokwain energiset karatekat olivat työn touhussa Sormatilla suorittamassa tilattua talkootyötä siivota varastohuone. Työt oli hoidettu 8 hengen voimin kun kolmanteen kerrokseen oli kiivetty 23 kertaa 🙂  

 • KarhuKarate -kisat

  Budokwain upea kisaporukka oli jälleen kisareissulla, tällä kertaa Porissa Karhukarate kisoissa. Matkassa: Viola, Otto, Viki, Elias, Eeli ja Emma. Tässä tuloksia: Viola: kata ja kumite: kumitesta sarjavoitto eli kultaa. Otto: kata ja kumite: kumitesta neljäs sija. Viki: kata ja kumite: katasta hopeaa ja kumitesta pronssia. Eeli: kumite: pronssia ensikertalaiselle. Emma: kata ja pronssia. Elias: ensikertalaiselta… Lue lisää »

 • Wadoleiri Hämeenlinnassa

  Kuvagalleriasta löytyy kuvia Hämeenlinnassa pidetyltä wadoleiriltä jossa Mika ja Ismo kävivät hakemassa viimeisintä wado-oppia.  

 • Isänpäivänä on lasten ja nuorten harjoitukset normaalisti

  Isänpäivänä 12.11.2017 on lasten ja nuorten harjoitukset normaalisti

 • Salikisat

  Antonin ja Violan sekä Kartik-Oton järjestämät salikisat. Käytiin poolina kaksi katasarjaa ja kaksi kumite-ottelusarjaa. Hyviä ja tasaisia kamppailuja tuli paljon. Kaikkien sarjojen yhteenlasketuissa tuloksissa kärkeen nousi Aaro. Mahtavaa tsemppiä kaikillla! Tässä linkki Flickr kansioon jossa kuvia kisoista.  

 • Uusia kuvia ja videoita

  Budokwain karatejaoston Flickerin albumissa on uusia kuvia kuten myös meidän Youtube kanavalla on muutama uusi video. Siellä on mm. lyhyt video salin avajaisista.