Karate syksy 2017

Syksy 2017 esite

Uudet kurssit alkavat! Katso esitteestä tarkemmat tiedot. Voit ladata esitteen itsellesi kuvaa klikkaamalla.

Kiai

Karaten perusteita harjoitallaan kihonissa.  

Johtoryhmä

Budokwai karaten johtoryhmän löydät täältä: Karatejaoston johtoryhmä 2017    

Kuvia

Valokuvagallerian löydät täältä: http://www.budokwai.fi/karate/wp/kuvia/      

Bob Nash leiri

Leiri Tapanilan erän salilla.    

Uusimmat
 • Onneksi olkoon Budokwai

  Arvoisa Budokwai, Olet tullut tänään 16.8.2017 arvokkaaseen 55 vuoden ikään. Tuhannesti onnea syntymäpäiväsi johdosta! Ikäiseksesi olet hyvin vetreä ja virkeä. Seisot Turun maaperällä kahdella terveellä jalalla, karatella ja taekwondolla. Taekwondojalan notkeus ja karatejalan vahvuus yhdessä antavat sinulle vaikuttavan ja ryhdikkään olemuksen. Hienoihin ominaisuuksiisi kuuluu myös muiden kunnioittaminen, aidon budohengen mukaisesti. Tutkiessani juhlan kunniaksi kunniakasta historiaasi… Lue lisää »

 • Sinettiseura auditointi suoritettu

  Budokwai Karate on jälleen auditoitu Suomen Olympiakomitean sinettiseura auditointijärjestelmän toimesta heinäkuussa 2017 seuraavalla status viestillä: “Onneksi olkoon! Seura täytti kaikki Sinettiseurakriteerit ja on näin oikeutettu käyttämään Sinettiseuran laatumerkkiä.” Seuraava auditointi tapahtuu kolmen (3) vuoden kuluttua 2020.    

 • Peilitalkoot

  Tänään peilitalkoissa sali parani entisestään.

 • Kilpailijoiden harjoitukset

  Kilpailijoiden harjoitukset tänään salilla. Kesällä ei voi levätä 🙂  

 • Kuntobudo on alkanut

  Kuntobudo harjoitukset ovat alkaneet. Rohkeasti mukaan vain kokeilemaan! Mukaan voi tulla millä taustalla tahansa. Tässä vielä linkki kuvaukseen Budokwai Karaten kuntobudosta.

 • Kuntobudo — Kuntoliikuntaa budohengessä

  Uudentyyppinen Kuntobudo kurssi alkaa! Kuntobudossa pääpaino on perus- ja lihaskunnon kehittämisessä sekä kehon liikkuvuuden parantamisessa. Tunneilla käydään läpi eri kamppailulajien tekniikkojen harjoitteita mm. lyönnit, potkut, ukemit, mattotekniikat ja kehonhallinta. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta mistään kamppailulajista. Niille joilla on joidenkin vuosien tauko karaten tai muiden kamppailulajien harrastamisessa, kuntobudo on mainio tapa aloittaa uudelleen lajien parissa. Sopii myös… Lue lisää »