Perhetaekwondo perjantaisin klo 17.30-18.30

 

Paljon kysytty perhetaekwondo käynnistyy seuran harjoituskalenterissa uutuutena 11.1.2019 alkaen. Perhetaekwondo on suunnattu 3-6-vuotiaiden lasten perheille.
Harjoitukseen ovat tervetulleita lasten kanssa 1-2 aikuista huoltajaa. Harjoitukset sisältävät taekwondon lajitekniikkaa, perusliikuntataitoja sekä leikkejä ja monipuolista kuntoilua.

Harjoitus on mainio tapa viettää lapsen kanssa laatuaikaa. Ryhmä on suunnattu kaikille 3-6-vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Ryhmään voi siis tulla mukaan sekä ensikertalaiset, että jo aikaisemmin taekwondoa harrastaneet perheet.

Harjoitusmaksu on 25€/kk/osallistuva lapsi. Hintaan sisältyy perhetaekwondon lisäksi maanantain taekwondokerho 4-6-vuotiaille. Huoltajat pääsevät harjoittelemaan ilmaiseksi lasten kanssa. Jokaisen osallistujan tulee kuitenkin liittyä seuran jäseneksi. Budokwai Taekwondon jäsenmaksu on 10€/hlö/kalenterivuosi.

Ryhmän pääohjaajana toimii Markus Rantala 1.dan. Markus on aloittanut taekwondon perhetaekwondossa kymmenen vuotta sitten, jonka kautta kipinä omaan harjoitteluun syttyi. Lajitaustaa hänellä on taekwondon lisäksi Hanmoodoosta sekä karatesta. Ammatiltaan Markus on yliopiston lehtori.

Markuksen apuna ja sijaistajana toimii lasten taekwondokerhosta tuttu Niko Ringvall 5.kup. Niko aloitti taekwondon harrastamisen neljä vuotta sitten oman pojan innoittamana. Päämäräänä on edetä vyöarvoissa hitaasti, mutta varmasti! Nikolla on kymmenen vuoden kokemus päiväkodin hoitajana, jossa hän vastasi mm. lasten liikuntatoiminnasta. Niko on myöskin juuri valmistunut 1-tason junioriohjaajakoulutettu!

Written by Roosa