Latest
 • Aikuisten poikkeusaikataulu 7.2 saakka

    Turun kaupunki on päättänyt jatkaa harrastustoimintaan liittyviä rajoituksia 7.2 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että alla olevat aikataulut ja poikkeusohjelma on voimassa 7.2 saakka.Mikäli rajoituksia ei jatketa tästä kauempaa, voidaan aikuisten harjoituksia jatkaa normaalisti (turvallisuus huomioiden) 8.2 alkaen.Lasten harjoitukset järjestetään edelleen normaalisti. Aikuisten harjoitusten osallistujaraja on 10hlö/treeni.Lisäksi lähetämme useita harjoituksia myös facebook-livelähetyksinä. (Facebook-lähetykset löytyvät facebookin… Read more »

 • Myynnissä rajoitettu erä maskeja seuran logolla!

  Nyt on salilla myynnissä huippuhienoja maskeja seuran omalla logolla varustettuna. Hinta on edullinen 8 € kpl, kokoja löytyy lapsille ja aikuisille. Maskeja on rajoitetusti, joten tule pian ostamaan omasi!  

 • Yli 15-vuotiaiden vyökokeista uusia vyöarvoja

  Kärsivällinen odotus palkittiin uusilla vyöarvoilla, kun kuukaudella eteenpäin siirtynyt vyökoe järjestettiin tiistaina 12.1. Onnea kaikille!!   2. kup Alaa Fatam   3. kup Tuomas Grönlund   4. kup Patrick Anderson   5. kup Viivi Pirinen   6. kup Anni Vättö   8. kup Pia Thomander Vesa-Pekka Laine Henna Salonen Fanny Salomaa

 • TAEKWONDON ALKEET LAPSILLE & NUORILLE KEVÄT 2021

  Tietoa seurasta ja harjoittelusta Budokwai Taekwondo on Suomen Olympiakomitean sinetöimä Tähtiseura, suomen suurimpiin kuuluva taekwondon laatuseura. Tarjoamme taekwondon alkeisryhmiä 4-6-vuotiaille, 6-10-vuotiaille 11-14-vuotiaille sekä yli 15-vuotiaille aikuisille. Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata… Read more »

 • ILMAINEN STARTTIKURSSI AIKUISILLE 15+

  Tietoa lajista Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on oma kehittyminen. Aikuisharrastajalle taekwondo tarjoaa motivoivan tavan kehittää omaa fyysistä kuntoa. Potkuharjoittelu vahvistaa tasapainoa ja kehittää… Read more »

 • Joulu

  Joulutauko ja kevätaikataulu 2021

  Budokwai Taekwondo siirtyy joulutauolle maanantaina 21.12. Viimeiset harjoitukset järjestetään sunnuntaina 20.12.
  Kevätaikataulu käynnistyy 11.1.2021.