Latest
 • JUHANNUKSEN JA HEINÄKUUN HARJOITUSAJAT

  Juhannuksen aikana 24.6-27.6 kaikki harjoitukset on peruttu.Juhannuksen jälkeen maanantaina 28.6 käynnistyy viimeinen kesäkuun viikko, jonka jälkeen kaksi harjoitusta jää heinäkuun ajaksi tauolle: maanantai 11-14-vuotiaat ja tiistai 6-10-vuotiaat 7.kup+ Muut harjoitukset jatkuvat heinäkuun ajan normaalisti! Elokuussa tauolle jääneet kaksi lasten harjoitusta jatkuvat taas normaalisti ja kesäaikataulu vaihtuu syksyn aikoihin 16.8.2021 Rentouttavaa Juhannusta ja nähdään harjoituksissa taas… Read more »

 • AIKUISTEN STARTTIKURSSI KESÄKUUSSA!

  Kauan odotettu aikuisten ilmainen STARTTIKURSSI järjestetään kesäkuussa keskiviikkoisin klo 17.15-18.30! Tietoa lajista Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on oma kehittyminen. Aikuisharrastajalle taekwondo tarjoaa motivoivan… Read more »

 • Vyökokeissa taitavia suorituksia!

  Alkuviikko on sujunut pääsalilla vyökokeiden parissa. Maanantaina liikkarissa suoritettiin keltaisia natsoja ja tiistaina muut ikäryhmät suorittivat uusia vyöarvoja aina keltaisesta vyöstä mustaan natsaan asti. Ahkera harjoittelu näkyi tekemisessä ja kaikki osallistujat läpäisivät vyökokeet kehujen saattelemana. Paljon onnea! 1. kup Ronja Savo Ada Jaakkola Paavo Heimo 2. kup Alex Karlsson Ossi Lehti 3. kup Julia Khau… Read more »

 • KESÄTÖIHIN BUDOKWAI TAEKWONDOON!

  Etsimme  kahta viikkoa vastaavalle työskentelyjaksolle kesätyöntekijöitä (2hlö). Työ on määräaikainen ja se sijoittuu ajalle 1.7-5.8.2021. Työaika on yhteensä 30h ja palkka kiinteä 700€/hlö. Työtehtävät: TS-taekwondokoulu -kesäleirin ohjaaminen ajalla 2-5.8 klo 9.00-14.00. Seuran harjoitusten ohjaaminen heinäkuun aikana Muut tehtävät valitun hakijan taitojen ja toiveiden mukaisesti (esim. markkinointi, sosiaalinen media yms.) Palkkaus toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä… Read more »

 • Seuraavat vyökokeet ti 25.5.

  Seuraavat vyökokeet kaikille ikäryhmille järjestetään tiistaina 25.5. klo 17.00-19.00 alle 14-vuotiaille ja klo 19.05-20.15 yli 14-vuotiaille. Alle 14-vuotiaiden vyökoe saatetaan porrastaa ilmoittautuneiden ja vyöarvojen mukaan, jolloin tästä lähetetään osallistujille tieto sähköpostilla ilmoittautumisen umpeuduttua.  Vyökokeeseen voi ilmoittautua myClubin tapahtumien kautta, kun alla mainitut minimikriteerit täyttyvät.  1. Tarkista onko harjoitusmäärä ja vyökokeiden välinen aika riittävät (nollaantuvat jokaisen vyökokeen… Read more »

 • Koronarajoituksia puretaan!

  Aluehallintoviraston rajoitusten mukaisesti voimme aloittaa kaikkien ikäryhmien harjoitukset välittömästi. Harjoitusaikataulun löydät TÄÄLTÄHUOM! Vapun vuoksi perjantaina 30.4 ei ole harjoituksia pääskyvuoren koululla. Sunnuntaina 2.5 ei järjestetä Kick HIIT ja Balance harjoituksia. Muut harjoitukset sunnuntaina normaalisti. Harjoituksissa on edelleen osallistujamäärän rajoitus, jotta voimme varmistaa mahdollisuuden turvaväleihin harjoittelun aikana. Muistathan siis sekä varata paikkasi, että peruuttaa paikan mikäli… Read more »