Latest
 • Koronarajoituksia puretaan!

  Aluehallintoviraston rajoitusten mukaisesti voimme aloittaa kaikkien ikäryhmien harjoitukset välittömästi. Harjoitusaikataulun löydät TÄÄLTÄHUOM! Vapun vuoksi perjantaina 30.4 ei ole harjoituksia pääskyvuoren koululla. Sunnuntaina 2.5 ei järjestetä Kick HIIT ja Balance harjoituksia. Muut harjoitukset sunnuntaina normaalisti. Harjoituksissa on edelleen osallistujamäärän rajoitus, jotta voimme varmistaa mahdollisuuden turvaväleihin harjoittelun aikana. Muistathan siis sekä varata paikkasi, että peruuttaa paikan mikäli… Read more »

 • EM-kilpailut käynnistyvät!

  EM-kilpailut käynnistyvät tällä viikolla! Toivottavasti koko joukkue pysyy terveenä ja pääsemme kilpailemaan. Tänä vuonna EM-kisat tulevat olemaan erikoiset siinä mielessä, että ne tulevat olemaan ensimmäiset kilpailut yli vuoteen, ei siis tiedä yhtään mitä sieltä voi odottaa. Ei ole päässyt testaamaan omaa suorituskykyään muita vastaan ja kilpailullisesta ottelusta ei ole samanlaista tuntumaa kuin yleensä tässä vaiheessa… Read more »

 • Vyökokeesta 21 uutta vyöarvoa!

  Tiistaina 16.3.2021 järjestettiin vyökoe koronarajoitusten puitteissa. Kaikki osallistuneet saivat uuden vyöarvon ja pääopettajamme Jarkko Mäkinen kehui lapsia ahkerasta harjoittelemisesta, joka näkyi suorituksissa. Paljon onnea kaikille! Lämmin kiitos myös vanhemmille ja saattajille rajoitusten noudattamisesta ja ymmärryksestä. Emil Karma Julius Karma 4. kup Viida Fatam Ewan Ndua Aake Noro Pihla Pajatsalo 5. kup Rauha Frilund Aida Tammila… Read more »

 • TS-Taekwondokoulu 2-5.8.2021

  TS-Taekwondokoulu järjestetään jälleen Budokwai Taekwondon toimesta 2-5.8.2021 . Leirin ohjauksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö Roosa Närhi yhdessä muiden ohjaajiemme kanssa. TS-taekwondokoulu soveltuu kaikille 6-12-vuotiaille lapsille kokeneista harrastajista ensikertalaisiin. Leiri sisältää päivittäin taekwondoharjoituksen monipuolisuusharjoituksen, lämpimän lounaan sekä yllätysohjelmaa. Ovet aukeavat klo 9.00 ja leiri päättyy klo 14.00. Varsinainen ohjelma alkaa klo 10.00. Hinta: 120€ 4-päivää tai 35€/päiväTS-kestotilaajille… Read more »

 • TIEDOTE! Koronarajoitusten vaikutukset Budokwai Taekwondon toimintaan

  PÄIVITETTY 29.3 T‍ärkeää tietoa Budokwai Taekwondon toiminnasta uusien koronarajoitusten myötä. HARJOITUSTOIMINNAN RAJOITUKSET Budokwai Taekwondo noudattaa harjoituksissa Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin suosituksia. Se tarkoittaa, että aikuisten ja yli 13-vuotiaiden harjoittelu ei ole salissa mahdollista toistaiseksi. Jatkamme alle 13-vuotiaiden (vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat) harjoitusten järjestämistä koronasuositusten mukaisesti kouluryhmissä sekä pääsalilla. Pääsalilla järjestettävät 11-14-vuotiaiden yleistreenit tiistaisin klo 17.00-18.00… Read more »

 • HELMIKUUN AIKUISTEN STARTTIKURSSI PERUTTU

  Valitettavasti helmikuun aikuisten starttikurssi joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi. Pyrimme järjestämään seuraavan mahdollisuuden jo maaliskuussa mutta viimeistään huhtikuussa. Ilmoittautua voit kursseille jo nyt, niin saat ajankohtaiset tiedotteet alkavista kursseista sähköpostiisi: taekwondo@budokwai.fi Tietoa lajista Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös… Read more »