Latest
 • Menestystä Ambassador´s Cupista

  Syyskauden ottelu-ja liikesarjakilpailut avattiin Vantaalla järjestetyn Ambassador’s Cupin myötä. Kiitos mahtavasta päivästä valmentajille, kilpailijoille ja tukijoukoille sekä paljon onnea mitaleista! Kultaa Alex Karlsson, kadettipojat Miia Siutila, U40 naiset Pihla Pajatsalo, C1 -44 kg Martha Koivisto, C1 -59 kg Ida Tammila, R1 -49 kg Nicolas Rubiano Reyes, H -68 kg Hopeaa Emil Karma, kadettipojat & D1… Read more »

 • Uusi vyöarvoja

  Vyökokeet pidettiin pääsalilla tiistaina 20.9.2022. Tapahtuma oli tällä kertaa hieman pienempi ja osallistujia oli lasten ja aikuisten vyökokeessa yhteensä 17. Tämä ei kuitenkaan vähentänyt suoritusten tasoa ja kaikki osallistujat saavuttivat uuden vyöarvon. 1. kup Julia Khau Elisa Khau Mikko Heimo 2. kup Angelina Khau Aino Ahtiainen 3. kup Abderrahmane El-Aissaoui Veeti Vainio 4. kup Veeti… Read more »

 • LASTEN JA NUORTEN ALKEISRYHMÄT

  LASTEN JA NUORTEN ALKEISRYHMÄT Lasten alkeisryhmät ovat käynnistyneet kaikilla toimintapaikoillamme. Pääset kuitenkin mukaan edelleen, sillä otamme mukaan uusia harrastajia pitkin kautta! Järjestämme alkeisryhmiä 5-8-vuotiaille, 9-11-vuotiaille sekä  12-15-vuotiaille. Lisäksi harrastuksen voit aloittaa perheryhmissä, jossa aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä. Perheryhmät järjestetään 1-2-vuotiaille, 3-6-vuotiaille sekä 6-12-vuotiaille. Järjestämme ryhmiä myös eri puolia Turkua ja Turun seutua koulujen liikuntasaleissa…. Read more »

 • Osallistu vyökokeisiin!

  Seuraavat vyökokeet järjestetään pääsalilla tiistaina 20.9.2022 Klo 17.30-19.00 alle 14-vuotiaille Klo 19.00-20.15 yli 14-vuotiaille Iitu järjestää perinteisen vyökoeleirin lauantaina 17.9.2022 klo 10.00-13.00 Vyökoeleirillä kerrataan opittuja vyökoetaitoja jokaisen oman vyöarvon mukaan. Leiri on vapaaehtoinen ja avoin kaikille, vaikka ei vyökokeisiin osallistuisikaan. Leirimaksu on 12 €. Osallistumisesta saa kaksi harjoitusmerkintää sekä leirimerkinnän taekwondopassiin. Ilmoittautumiset maika.gt@gmail.com ILMOITTAUTUMISOHJEET 1…. Read more »

 • SYKSYN HARJOITUSAIKATAULU

  Syksyn harjoitusaikataulu löytyy alla olevasta tiedostosta. Budokwai Taekwondo harjoitusajat – syksy 2022 Huomioithan, että pienet muutokset ovat edelleen mahdollisia ja aikataulu tulee tarkistaa TÄÄLTÄ kauden alkaessa. Uudessa harjoitusaikataulussa olemme huomineet entistä paremmin eri vyöarvot. Tässä aikataulussa ylemmille vöille löytyy omia harjoituksia niin nuorten, kuin aikuistenkin osalta.  Lisäksi muutoksia on tullut lasten ikäryhmäjakoihin. Ikäryhmät on jaettu… Read more »

 • AIKUISTEN ALKEISRYHMÄ ALKAA!

  Aikuisten alkeisryhmä käynnistyy torstaina 18.8.2022!Etkö ehtinyt aloitukseen? Ei hätää! Mukana voit tulla missä vaiheessa kautta tahansa! Tietoa lajista Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on… Read more »