250x240-fiStadium toimittaa teknisiä vaatteita, laukkuja ja muita valittuja tuotteita seuramme logolla varustettuina. Tuotteet tilataan Stadiumin verkkokaupan kautta, jonne pääsee viereistä logoa klikkaamalla.

Jokaisen tuotteen hintaan sisältyy seuramme logot, mutta voit halutessasi lisätä tuotteeseen myös esim. oman nimesi lisähintaa vastaan. Seuravaatteidemme värit ovat samat kuin logossa eli musta, sininen (royal) sekä valkoinen. Ajatuksena on että yläosa on sininen ja alaosa musta. Tällöin uusi ja vanha mallisto sopii keskenään seuramme edusasuksi. Tuotteita voi käydä sovittamassa Stadium teamsales osastolla Raision Kauppakeskus Myllyssä (Myllynkatu 56, K7). Jokaisen ostoksen hinnasta seuramme saa 3 % bonusta.

Asioidessasi Stadium kaupassa tai netissä, hanki henkilökohtainen kanta-asiakaskortti rekisteröimällä itsesi joko kaupan kassalla tai osoitteessa www.stadium.fi/teamsales. Liitä samalla korttiisi seuramme nimi, niin saat ostoksesta henkilökohtaista bonusta sekä lisäksi seura saa 3 % bonusta. Vuoden lopussa kerääntyneistä bonuksista saat hyvitystä bonustilillesi. Voit myös halutessasi siirtää keräämäsi bonukset seuralle.