Latest
 • Tervetuloa Taekwondon alkeistunneille!

  Taekwondon alkeistunnit alkavat syyskuussa! Järjestämme alkeisharjoituksia seuraaville ikäryhmille: 4-6-v, 6-10-v, 11-14-v, 15-vuotiaat ja vanhemmat. Lisäksi järjestämme kuntoliikuntatunteja, joihin voi osallistua täysin ilman lajikokemusta. Budokwai Taekwondo on suomen suurimpia taekwondoseuroja, jossa kaikki ohjaajamme on koulutettuja taekwondon erikoisosaajia. Järjestämme alkeisryhmiä kaikille ikäryhmille omalla salillamme Kamppailukeskus Budokwaissa (Uhrilähteenkatu2) sekä lisäksi 6-12-vuotiaiden alkeis- ja jatkoryhmiä Haarlan, Varissuon, Pallivahan ja… Read more »

 • Potkuposti nro:2/2018

  Potkupostin uusin numero on ilmestynyt! ”Nostaisin silti saavutuksia tärkeämmiksi muistot hienoista kaksinkamppailuista, joissa vastustajan kanssa on vallinnut voimakas kunnioitus kummankin yrittäessä samalla kaikin keinoin voittaa. Nämä kaksi asiaa eivät ole ristiriidassa. Itseasiassa uskon tämän asian oivaltamisen johtavan uudelle tasolle omassa taekwondossa, oli sitten kilpaurheilija tai ei.”. Näin vastaa seuramme pääopettaja Jarkko Mäkinen pohtiessaan mieleenpainuvimpia muistojaan… Read more »

 • Syksyn aikataulu käynnistyy 27.8 ja alkeisryhmät 1.9 alkaen

  Syksyn aikataulu on julkaistu! Syksyn aikataulu on julkaistu. Aikataulun voit ladata alla olevasta pdf-tiedostosta tai tästä linkistä Alkeisryhmät käynnistyvät kaikissa toimipisteissä 1.9 alkaen. Alkeisryhmät on jaettu ikäryhmiin ja ne löytyvät aikataulusta punaisella fontilla sekä eriteltynä tästä linkistä. Alkeisryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, voit kokeilla lajia 2-kertaa ilmaiseksi! Aikataulussa on paljon uusia tuulia, joten lue harjoituskuvaukset… Read more »

 • Taekwondo Festival Turussa 24-26.8!

  Taekwondo Festival 24-26.8 Arvoisat harrastajat. Seuramme järjesti yli 10 vuoden ajan joka kesä kansainvälisen Taekwondo Festivaalin Turussa. Niistä on korikaupalla mahtavia muistoja! Viimeksi tällainen tapahtuma nähtiin vuonna 2015, joten nyt on tullut aika herättää tämä arvokas perinne jälleen eloon! Seuramme harrastajat ovat etuoikeutetussa asemassa, sillä meidän ei tarvitse matkustaa minnekään, eikä järjestää majoituksia. Riittää, että… Read more »

 • Torstaina 2.8 kaikki harjoitukset NORMAALISTI

  Aikaisemmasta infosta poiketen harjoitukset normaalisti 2.8   Aikaisemmasta infosta poiketen kaikki harjoitukset järjestetään normaalisti myös torstaina 2.8. Ohjaajien tapaaminen siirretty lauantaille ja syksyn aikataulu julkaistaan sunnuntaina 5.8.    

 • Mitaleja SM-kilpailuista

  Lauantaina 7.7.2018 Vantaan Energia Areenalla kilpailtiin suomenmestaruuksista ottelussa ja liikesarjoissa. Seuramme nappasi 21 mitalia!! Paljon onnea kaikille!!