Latest
 • Mitaleja SM-kilpailuista

  Lauantaina 7.7.2018 Vantaan Energia Areenalla kilpailtiin suomenmestaruuksista ottelussa ja liikesarjoissa. Seuramme nappasi 21 mitalia!! Paljon onnea kaikille!!

 • JUHANNUKSEN AJAN AIKATAULU

  Budokwai Taekwondo hiljenee Juhannuksena   Juhannuksen aikana ke-su 20.6-24.6 ei järjestetä harjoituksia. Budokwai Taekwondo toivottaa rentouttavaa Juhannusta ja kutsuu kaikki täydellä energialla treeneihin taas maanantaina 25.6!      

 • LASTEN KESÄLEIRI 25-28.6

  Lasten kesäleirin toteutuminen vahvistunut Lasten kesäleirille on ilmoittautunut hyvä määrä osallistujia ja leiri järjestetään kaikkina päivinä. Hienoa! Vielä kuitenkin mahtuu mukaan. Jos haluat ilmoittaa lapsesi mukaan koko leirille tai vaikka muutamaksi päiväksi, lähetä sähköposti osoitteeseen: taekwondo@budokwai.fi ja saat vastausviestinä tarkemman ilmoittautumislomakkeen. Leirille ovat tervetulleita myös aivan uudet harrastajat! Ikäraja on 6-vuotta ja suositusyläikäraja n. 12-v…. Read more »

 • Uusia dan arvoja

  Lauantaina 9.6.2018 pidetyssä dan kokeessa kolme seuramme edustajaa korottivat vyöarvoaan. Paljon onnea Triin, Maia ja Oona sekä myös muille kuvassa näkyville dan kokeeseen osallistuneille!!

 • Triinille kultaa ja pronssia Austrian Openista

  Suomen liikesarjojen ykkösryhmä naisten yli 30-v. sarjassa kävi nappaamassa kultaa Austrian Openista lauantaina 2.6.2018.

 • Kesän aikataulu käynnistyy 4.6!

  1-3.6 ei harjoituksia Huh hellettä! Torstaina 31.5 treenataan viimeiset kevään aikataulun mukaiset treenit, jonka jälkeen siirrytään kesäaikatauluun. Sitä ennen pidetään kuitenkin ansaittu siesta perjantaista sunnuntaihin, jolloin sali on kiinni (nälkäisimmille treenaajille otteluleiriä sunnuntaina http://www.suomentaekwondoliitto.fi/?x462301=3541834 ). Kesäaikataulu käynnistyy siis maanantaina 4.6. Aikataulu on runsas ja erityisesti on huomioitu aikuisharrastajien kuntoilupainoitteiset toiveet. Kesällä on myös paljon muuta… Read more »