Latest
 • Tammilan sisaruksille viidennet sijat G2 Turkish Openissa!!

  G2 Turkish Open kilpailtiin heti Clubien välisten EM-kilpailujen jälkeen 10.-14.2.2017. Sama pieni kilpailijaryhmämme otteli ainoina suomalaisina tässäkin kilpailussa.

 • Valtteri Tammilalle viides sija G1 European Club Championshipistä

  G1 European Club Championships käytiin Turkin Belekissä 5.-9.2.2017. Ainoat suomalaiset kilpailijat olivat seuramme edustajat Valtteri Tammila, Ida Tammila ja Dareen Arif.

 • Valmennuskeskuksen hiihtolomaleirin lounas

  Tiesithän, että Budokwai Taekwondon vanhempaintoimikunta järjestää hiihtolomaleirin aikana edullisen lounaan (keitto, leipä, hedelmä) la 18.2 ja su 19.2 klo 12.15 alkaen.

 • Puheenjohtajan terveiset 30.1.2017

  Pahoittelen että olen ollut hivenen hiljaa, mutta olemme valmistelleet ISOJA uutisia ja haluamme nyt kertoa niistä kaikille!

 • Junioreiden kilparyhmän valmentaja valittu

  Junioreiden kilparyhmän valmentajaksi Roosa Närhi Helmikuun 6. päivänä käynnistyvän kilparyhmän valmentajaksi on valittu seuramme tuttu ohjaaja Roosa Närhi, 4. dan. Roosalla on ohjaus- ja valmennuskokemusta 12 vuoden ajalta ja viimeiset neljä vuotta hän on ohjannut ammatikseen. Koulutuksena Roosalla on valmentajakoulutusten lisäksi liikunnan ammattitutkinto sekä tällä hetkellä hän opiskelee liikunnan ohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa erikoistuen kilpa- ja… Read more »

 • Harjoitusaikatauluun muutoksia!!

  Muutoksia harjoitusaikatauluun perjantain, lauantain ja sunnuntain treeneihin: