Latest
 • Vyökokeista huima määrä uusia vyöarvoja!

  Vyökokeita on pidetty Kamppailukeskus Budokwaissa sekä myös kouluryhmissä Haarlassa, Varissuolla, Pallivahassa ja Ruskolla. Yhteensä uusia vyöarvoja saavutettiin huimat 85 kappaletta. Paljon onnea kaikille!!

 • Potkuposti 1/2018

  Potkuposti 1/2018 – Budokwai Taekwondon kausitiedote julkaistu Potkuposti sisältää ajankohtaista infoa seuran ja sen yhteistyökumppaneiden toiminnasta. Potkuposti1_2018-1

 • Äitienpäivänä on harjoitukset normaalisti

  Budokwai Taekwondo toivottaa kaikille äideille oikein hyvää ja rauhallista äitienpäivää. Harjoitukset pyörivät normaalisti, joten herkuttelujen jälkeen voi tulla treeneihin.

 • Niko Saarinen edusti Suomea aikuisten EM-kilpailuissa

  Niko Saarinen oli yksi Suomen ottelumaajoukkueen jäsenistä, joka kilpaili  10.-13.5.2018 Venäjän Kazanissa aikuisten EM-kilpailuissa. 

 • Nyt yhteistilauksella huippuedullisia varusteita

  Nyt on mahdollisuus tilata huikean halpa varustepaketti Budokwai Taekwondon logolla!! Tilaaminen on erittäin helppoa: -sovita varusteita salilla -jätä päivystystiskin lomakkeeseen tilaus -maksa päivystäjälle kortilla tai käteisellä

 • Taekwondo-jaoston avoimen kokouksen pöytäkirja 28.4.2018

  Budokwai TKD johtokunnan kokous, pöytäkirja Aika: 28.4.2018 Paikka: Kamppailukeskus Budokwai   Paikalla:   Puheenjohtaja: Mikko Huhtanen   Jäsenet Roosa Närhi Jarkko Mäkinen Tuija Soini-Jalonen Arto Lehtokari   Kutsutut: Budokwai Taekwondon jäsenet, joista paikalla: Triin Saviauk, Jyrki Jalonen, Anna-Liisa Gynther, Jasper Armanto   Käsiteltävät asiat:   Talouskatsaus Kävimme yleisesti läpi. Rahatilanne on tällä hetkellä hyvä ja… Read more »