Latest
 • Triin Saviauk on Varsinais-Suomen vuoden taekwondourheilija

  Varsinais-Suomen urheilugaalassa 21.1.2017 palkittiin viime vuoden menestyneitä urheilijoita.

 • Hae mukaan uuteen lasten ja nuorten kilparyhmään!

  Hae mukaan uuteen lasten ja nuorten kilparyhmään! Budokwai Taekwondo perustaa uuden kilpaharjoitteluryhmän helmikuun alussa. Ryhmä on suunnattu kaikille Turun alueella harjoitteleville 10-17-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään urheilijana. Ryhmässä ei vaadita aikaisempaa kilpailukokemusta, mutta taekwondon perusosaaminen (min. keltainen vyö) sekä riittävä yleiskunto ovat edellytys ryhmässä pärjäämiselle. Ryhmä harjoittelee ensisijaisesti taekwondon ottelukilpailuihin, mutta myös liikesarjakilpailuihin tähtääville… Read more »

 • Mitaleja liikesarjojen French Openista!!

  Liikesarjojen French Open kilpailtiin Lillessä 14.-15.1.2017. Seuramme edustajat pärjäsivät loistavasti. Paljon onnea kaikille, myös muille menestyneille suomalaisille!

 • Ottelun salikisat aloittelijoille, lapsille ja aikusille la 21.1.2017

  Aloitetaan kevätkausi ottelijoiden salikisoilla la 21.1 klo 13.30!! Salikisat on tarkoitettu aloittelijoille ja harrastajakilpailijoille, lapsille ja aikuisille.

 • HAKU: Juniorivalmentaja

  HAKU: Juniorivalmentaja Budokwai Taekwondo toteuttaa yhteistyössä Turun Seudun Urheiluakatemian ja Lainasto Oy:n kanssa ”juniorivalmentaja”-pilottijakson. Pilottijakso alkaa 1.2.2017 ja päättyy 31.5.2017.

 • Kevään alkeisryhmien ikäryhmät ja harjoitusajat