LASTEN JA NUORTEN ALKEISRYHMÄT

Lasten ja nuorten alkeisryhmät käynnistyvät 8.1.24 alkaen!

Järjestämme alkeisryhmiä 4-6-vuotiaille, 6-8-vuotiaille, 9-11-vuotiaille sekä  12-15-vuotiaille. Lisäksi harrastuksen voit aloittaa perheryhmissä, jossa aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä. Perheryhmät järjestetään 1-6-vuotiaille sekä 6-12-vuotiaille.

Järjestämme ryhmiä myös eri puolilla Turkua koulujen liikuntasaleissa. Ryhmiä järjestetään seuraavilla kouluilla:
Wäinö Aaltosen koulun Paavo-halli, Pääskyvuoren koulu, Lyseon koulu -Pallivahan yksikkö, Uittamon koulu, Paattisten koulu.

Mitä on taekwondo?

Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on oma kehittyminen.

Taekwondon parissa lapset oppivat lajitaitojen lisäksi monipuolisia liikuntataitoja. Harjoituksissamme erityisesti lasten liikkuvuus, kehonhallinta, nopeus ja kestävyys kehittyvät.  Monipuolinen perusliikuntataitojen harjoittelu onkin yksi lasten ja nuorten merkittävimpiä asioita seuramme valmennuslinjassa.

Katso TÄÄLTÄ YLE MIX -uutisia lapsille – tekemä esittely taekwondosta.

Koulutetut ohjaajat

Ryhmiemme ohjaajat ovat suorittaneet vähintään 1-tason ohjaajakoulutuksen. Lisäksi moni ohjaajamme toimii myös ammattikseen liikunnan ohjaajana tai valmentajana. Seuramme urheilijat ovat erittäin menestyneitä kansallisissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa, mikä näkyy myös harrasteryhmiemme ohjauksen ja valmennuksen tasossa. Meillä saat siis laadukasta ja ajantasaista valmennusta!

Harjoitusajat ja ilmoittautuminen

Ryhmiin pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, sekä saapumalla mukaan harjoituksiin. Kaikkia harjoituksia voit testata kaksi kertaa ilmaiseksi. Aloittamiseen tarvitset vain tavalliset sisäliikuntavarusteet ilman kenkiä.

Katso harjoitusajat ja paikat sekä ilmoittautumisohjeet täältä: ALKEISRYHMÄT

Harjoitusten hinnasto löytyy täältä:
HINNASTO

Harjoituspaikat

Järjestämme harjoituksia sekä pääsalilla Kamppailukeskus Budokwailla, että kouluryhmissä eri puolilla Turkua. 

Kamppailukeskus Budokwain saapumisohjeet:
Osoite: Uhrilähteenkatu 2, Turku.
Mikäli tulet turun keskustan suunnasta autolla, käänny vasemmalle heti Manhattan-keskuksen jälkeen, A-katsastuksen risteyksestä.. Mikäli tulet Raisiosta/Naantalista päin, käänny oikealle juuri ennen Manhattan-keskusta A-katsastuksen risteyksestä. Tämän jälkeen käänny heti vasemmalle  (ennen A-katsastusta) ja olet parkkipaikalla.
Parkkipaikalta seuraa “Kamppailukeskus Budokwai” kylttejä kohti punaista tiilitaloa, entistä postikeskusta. Salimme löytyy kolmannesta kerroksesta.
Bussi numero 20 saapuu aivan parkkipaikan viereen.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä:
Roosa Närhi: taekwondo@budokwai.fi / 044-2004733 

Written by Roosa