Kesän harjoitusaikataulu on julkaistu ja löydät sen alla olevasta kuvasta.

Huomioita kesän harjoituksiin liittyen:

Kesän harjoitusaikataulu on voimassa 1.6-27.8.23. Syksyn harjoitusaikoihin siirrytään maanantaina 28.8.2023. Syksyn aikataulu julkaistaan heinäkuussa.

PERHERYHMIEN HARJOITUKSET:
Pienten perheryhmien harjoitukset jatkuvat kesän aikana seuraavasti:
Kesäkuussa Tanja Siltanen mahdollistaa omatoimisen temppuradan, jolloin kaikki n. 1-8-vuotiaat ovat tervetulleita temmeltämään salille yhdessä huoltajan kanssa. Harjoitus ei ole ohjattu, vaan lasten turvallisuudesta vastaa huoltajat itse.
Heinäkuussa Elina “Ellu” Strandman ohjaa 1-6-vuotiaiden perheryhmän tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 16.00-16.45. Elokuussa perheryhmä on tauolla ja ryhmä jatkaa harjoittelua jälleen syyskuussa!

Mikäli lapsella tai aikuisella ei ole voimassa kuukausimaksua, tarjoamme kesä-heinäkuun ajaksi perheryhmän toimintaan kesäkortin hintaan 20€/perhe! Kortti sisältää sekä kesäkuun, että heinäkuun harjoitukset ja sillä pääsee harjoittelemaan koko perhe (sisältäen talouskunnan, ei siis koko suku 😉 ) HUOM! Kaikilla osallistujilla tulee olla maksettuna myös vuoden 2023 Budokwai Taekwondon jäsenmaksu 10€.

Perheryhmän kesäkortin voit ostaa lähettämällä sähköpostia: taekwondo@budokwai.fi tai salin infopisteestä.

(Mikäli aikuisella tai lapsella on voimassa kk-maksu, sisältyvät myös perheryhmän kesäharjoitukset hintaan.)

LIIKESARJAHARJOITUKSET:

Maanantain liikesarjaharjoitukset järjestetään kesäkuun ajan.
Torstain liikesarjaharjoitukset jatkuvat koko kesän, lukuun ottamatta torstaita 8.6. jolloin liikesarjaharjoitusten tilalla on murkaustreeni! Murskautreenin alaikäraja on 10-vuotta tai erikoislupa. 

KILPARYHMÄN HARJOITUKSET:

Ottelun kilparyhmä harjoittelee yli 9-vuotiaille suunnatuissa otteluharjoituksissa. Lisäksi ottelu- ja liikesarjakilparyhmään kuuluville on tarjolla myös fysiikkatreenit, joista tiedotetaan suoraan ryhmään kuuluvia. Mikäli haluaisit olla mukana ottelu tai liikesarjakilparyhmän toiminnassa, otathan yhteyttä: taekwondo@budokwai.fi tai 044-2004733 / Roosa.

 

 

 

Kesän 2023 harjoitusajat löydät alla olevasta linkistä ( PDF )ja kuvasta.
HUOM! Seuraathan aina MyClub -kalenteria ja teet ilmoittautumisen treeniin osallistumiseksi. Näin saat aina tiedon, mikäli treeneissä tapahtuu yllättäviä muutoksia. Suosittelemme lataamaan myClub -sovelluksen puhelimeen, jolloin ilmoittautuminen on kätevää.

HARJOITUSAJAT KESÄ 2023

 

Written by Roosa