Tervetuloa mukaan super hauskaan salikilpailu tapahtumaan pääsalille lauantaina 12.3. klo 13.30 alkaen. Salikilpailut kestävät muutaman tunnin osallistujamäärästä ja kilpailuinnosta riippuen. Tapahtuma on suunnattu erityisesti ottelusta ja liikesarjoista kiinnostuneille aloittelijoille tai vähäisen kilpailukokemuksen omaaville. Mukaan voi ilmoittautua myös kokeneemmat konkarit, jotka voivat kilpailla keskenään. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin tapahtuminen kautta, jonka jälkeen osallistujalle lähtee automaattisesti lasku sähköpostiin. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 10.3., jotta sopivat otteluparit saadaan muodostettua ennen salikilpailuja. Mukaan ei voi tulla ilmoittautumatta. Salikilpailut maksavat 5 €/hlö ja samalla maksulla voi osallistua kumpaankin kilpailumuotoon.

Seuran ulkopuoliset harrastajat voivat ilmoittautua osoitteeseen maika.gt@gmail.com. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa osallistuuko molempiin kilpailumuotoihin vai ainoastaan toiseen sekä ottelijoilta tarvitaan lisäksi ikä, paino ja pituus.

Ottelu
Mukaan voivat osallistua kaiken ikäiset harrastajat, pois lukien aivan pienimmät liikkarin ja perhetaekwondon harrastajat. Salilla on suojia lainaksi, mutta omat kannattaa ottaa mukaan, jos sellaiset löytyy. Tapahtumassa on käytössä elektroniset rintapanssarit, jotka antavat pisteet näyttötaululle potkun voimakkuudesta riippuen. Aloittelijat ottelevat keskenään ja heitä valmentaa seuramme kokeneet kilpailijat. Tarkoitus on tutustua ottelukilpailemiseen hauskalla ja turvallisella tavalla omien seurakavereiden ja tuttujen ohjaajien kanssa. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubissa, jossa kommenttikentään tulee kirjoittaa kumpaan kilpailumuotoon aikoo osallistua sekä osallistujan paino ja pituus. Nämä tiedot voi halutessaan lähettää myös osoitteeseen maika.gt@gmail.com.

Liikesarjat
Osallistujan tulee osata vähintään yksi liikesarja, jonka hän esittää tuomarille. Tuomari antaa suullisen ja hymynaamoilla varustetun kirjallisen palautteen kilpailijalle. Tämä on hyvä tapa parantaa liikesarjaosaamista myös vyökokeita ajatellen. Halutessaan voi esittää useamman liikesarjan ja saada kaikista palautetta erikseen. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubissa, jossa kommenttikentään tulee kirjoittaa kumpaan kilpailumuotoon aikoo osallistua.

Muistattehan myös nämä tärkeät päivät:

  • La 26.3. vapaaehtoinen ja maksullinen (12 €) Iitun järjestämä vyökoeleiri klo 13.30-16.30. Ilmoittautuminen osoitteeseen maika.gt@gmail.com
  • Su 27.3. viimeinen ilmoittautuminen pääsalin vyökokeisiin. Lisätietoja myClubin tapahtumasta (löytyy 29.3. päivämäärän kohdalta)
  • Ti 29.3. vyökokeet alle 14-vuotiaille klo 17.30-19.00 ja yli 14-vuotiaille klo 19.00-20.15  

Written by Maika