Lounais-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut koronarajoituksia aikuisten harjoittelun osalta.
Emme saa järjestää ohjattuja harjoituksia, eli kaikki aikuisten harjoitusvuorot on peruttu 16.1-28.1.22 välisenä aikana.
Myös kaikki perheryhmien harjoitusvuorot on peruttu. Niko Ringvall ohjaa kuitenkin 3-6-vuotiaiden sekä 6-12-vuotiaiden perheryhmän harjoitukset livelähetyksenä facebook-ryhmässä.
Facebook ryhmän nimi on Budokwai TKD livetreenit ja se löytyy suoran linkin takaa täältä: https://www.facebook.com/groups/budokwailive

Vaikka ohjatut harjoitukset aikuisille on kiellettyjä, voimme kuitenkin järjestää omatoimivuoroja. Julkaisemme myClubiin omatoimiharjoitusten ajankohdat huomiseen mennessä.

Omatoimivuorolle voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat harjoitusmaksua maksavat harjoittelijat. Ilmoittaudu harjoitusvuorolle myclubista normaaliin tapaan etukäteen (huomioi mahdolliset osallistujarajat). Harjoituksiin saapuessa ilmoittaudutaan ilmoittautumispisteellä normaalisti.
Harjoituksesta veloitetaan normaali 5- tai 10-kerran kortin harjoitus niiltä, jotka käyttävät kertakortteja.
Saliin ei saa tuoda ulkopuolisia henkilöitä.

Omatoimivuorolla voit käyttää kaikkia salin harjoitusvarusteita, kunhan puhdistat ne käytön jälkeen desifiointipisteellä ja palautat alkuperäisille paikoilleen.
Myös oheisalueen harjoitusvälineet ovat käytössä.
Omatoimivuorolla ei saa harjoittaa kontaktiharjoitteita muiden, kuin samaan talouteen kuuluvien henkilöiden kanssa. Riittävä etäisyys muihin harjoittelijoihin tulee säilyttää.
Ethän käytä pukuhuoneita, mikäli niissä on ruuhkaa.

Oheisharjoitteluvuoron harjoitteluaika on etukäteen ilmoitettu aika. Huolehdithan, että saavut salille kyseisenä aikana ja harjoituksesi päättyy harjoitusvuoron päättymisaikaan mennessä.
Salilla ei siis saa oleskella kyseisen ajan ulkopuolella.Ystävällisin terveisin
Budokwai Taekwondo/Roosa Närhi

Written by Roosa