LASTEN JA NUORTEN ALKEISRYHMÄT

Lasten ja nuorten alkeisryhmät käynnistyvät 9.1.2023 alkaen!

Järjestämme alkeisryhmiä 4-6-vuotiaille, 6-8-vuotiaille, 9-11-vuotiaille sekä  12-15-vuotiaille. Lisäksi harrastuksen voit aloittaa perheryhmissä, jossa aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä. Perheryhmät järjestetään 1-6-vuotiaille sekä 6-12-vuotiaille.

Järjestämme ryhmiä myös eri puolia Turkua ja Turun seutua koulujen liikuntasaleissa. Ryhmiä järjestetään seuraavilla kouluilla:
Wäinö Aaltosen koulun Paavo-halli, Varissuon koulu, Lyseon koulu -Pallivahan yksikkö, Uittamon koulu, Paattisten koulu, Ruskon Kirkonkylän koulu. 

Koulutetut ohjaajat

Kaikkien ryhmiemme ohjaajat ovat suorittaneet vähintään 1-tason ohjaajakoulutuksen. Lisäksi moni ohjaajamme toimii myös ammattikseen liikunnan ohjaajana tai valmentajana. Seuramme urheilijat ovat erittäin menestyneitä kansallisissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa, mikä näkyy myös harrasteryhmiemme ohjauksen ja valmennuksen tasossa. Meillä saat siis laadukasta ja ajantasaista valmennusta!

Harjoitusajat ja ilmoittautuminen

Ryhmiin pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, sekä saapumalla mukaan harjoituksiin. Kaikkia harjoituksia voit testata kaksi kertaa ilmaiseksi. Aloittamiseen tarvitset vain tavalliset sisäliikuntavarusteet ilman kenkiä.

Katso harjoitusajat ja paikat sekä ilmoittautumisohjeet täältä: ALKEISRYHMÄT

Harjoitusten hinnasto löytyy täältä:
HINNASTO

 

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä:
Roosa Närhi: taekwondo@budokwai.fi / 044-2004733 

Written by Roosa