Aikuisten alkeisryhmä käynnistyy torstaina 12.1.2023

Tietoa lajista

Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on oma kehittyminen.

Aikuisharrastajalle taekwondo tarjoaa motivoivan tavan kehittää omaa fyysistä kuntoa. Potkuharjoittelu vahvistaa tasapainoa ja kehittää liikkuvuusominaisuuksia. Käsitekniikat ja pariharjoittelu parantavat motorisia taitoja sekä kehittävät kamppailuosaamistasi.

Harjoitukset toteutetaan omissa tiloissamme Kamppailukeskus Budokwailla, jossa pääset nauttimaan harjoittelusta niin ensiluokkaisten harjoitusolosuhteiden, kuin suomen kärkinimiin kuuluvien ohjaajien parissa.

ALKEISRYHMÄ KEVÄT 2023

Aikuisten alkeisryhmässä opit taekwondon perusteet hauskalla ja turvallisella tavalla. Harjoittelun lomassa yleiskuntokin nousee kuin huomaamatta! Potkupainotteinen harjoittelu kehittää erinomaisesti liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. Peruspotkujen lisäksi harjoitusohjelmaan kuuluvat erilaiset torjunnat ja lyönnit.

Alkeisryhmä 12.1-18.5.2023
Torstaisin klo 18.45-20.00

Kenelle harjoitukset sopivat?

Harjoitukset on suunnattu aikuisille, jotka haluavat tutustua lajiin.
Alkeisryhmään osallistumiseksi et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Harjoitusten edetessä kuntosi ja taitosi kehittyvät, joten voit osallistua vaikka aikaisemmasta liikuntaharrastuksesta olisi pitkä aika tai et olisi koskaan ennen harrastanut liikuntaa.

Välineet

Harjoituksiin osallistumiseksi tarvitset tavalliset sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Harjoittelemme paljain jaloin taekwondomatolla.

Hinnasto ja ilmoittautuminen

Kokeile kaksi kertaa ILMAISEKSI!

Kokeilukertojen jälkeen voit jatkaa harjoittelua kuukausimaksulla tai 10-kerran kortilla. Mikäli valitset kuukausimaksun, saat ensimmäisen harjoituskuukauden -50% alennuksella!


Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täältä:
ILMOITTAUDU TAEKWONDOON

Harjoitusmaksut:

  • Rajaton harjoittelu 50€/kk tai opiskelijat/alle 18-vuotiaat 40€/kk

Rajaton harjoitteluoikeus sisältää kaikki tasollesi sopivat harjoitukset.

  • 10-kerran harjoituskortti 100€

10-kerran ja 5-kerran harjoituskortti on voimassa 1-vuoden.

Kaikiin harjoitusmaksuihin lisätään 10€ jäsenmaksu kalenterivuosittain

OHJAAJAT

Roosa Närhi 5.dan.

Roosa Närhi

Katso ohjaajaesittelyt klikkaamalla kuvan nimeä:

Written by Roosa