Tietoa seurasta ja harjoittelusta

Budokwai Taekwondo on Suomen Olympiakomitean sinetöimä Tähtiseura, suomen suurimpiin kuuluva taekwondon laatuseura. Tarjoamme taekwondon alkeisryhmiä 4-6-vuotiaille, 6-10-vuotiaille 11-14-vuotiaille sekä yli 15-vuotiaille aikuisille.

Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on oma kehittyminen.

Taekwondon parissa lapset oppivat lajitaitojen lisäksi monipuolisia liikuntataitoja. Harjoituksissamme erityisesti lasten liikkuvuus, kehonhallinta, nopeus ja kestävyys kehittyvät.  Monipuolinen perusliikuntataitojen harjoittelu onkin yksi lasten ja nuorten merkittävimpiä asioita seuramme valmennuslinjassa.

Harjoitukset toteutetaan omissa tiloissamme Kamppailukeskus Budokwailla, jossa pääset nauttimaan harjoittelusta ensiluokkaisissa harjoitusolosuhteissa koulutettujen ja kokeneiden ohjaajien parissa.

Omien tilojemme lisäksi järjestämme lähitaekwondoryhmiä 6-12-vuotiaille lapsille Pääskyvuorella, Runosmäessä, Hirvensalossa, Paattisilla, Ruskolla sekä Raisiossa.

Harjoitusajat ja paikat

Kamppailukeskus Budokwain ryhmät (Uhrilähteenkatu 2) (11.1-23.5.2021)

 • 4-6-vuotiaat TKD-LIIKKARI maanantaisin klo 17.00-17.45
 • 6-10-vuotiaat keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 & sunnuntaisin klo 17.30-18.45
 • 11-14-vuotiaat tiistaisin klo 17.00-18.00 (ryhmään voi halutessaan osallistua myös 15-vuotta täyttäneet)

Kouluryhmät (11.1-16.5.2021)

 • Pallivahan koulu (Runosmäki) sunnuntaisin klo 16.00-17.00
 • Paattisten koulu maanantaisin klo 17.00-18.00
 • Kirkonkylän koulu (Rusko) sunnuntaisin klo 14.00-15.00
 • Pääskyvuoren koulu (alasali) perjantaisin klo 16.00-17.00
 • Ihalan koulu (Raisio) torstaisin klo 16.00-17.00
 • Syvälahden koulu sunnuntaisin klo 14.00-15.00

Hinnasto

Kaikkiin harjoitusmaksuihin lisätään 10€ jäsenmaksu kalenterivuosittain

 • Rajaton harjoitteluoikeus 35€/kk

Valitsemalla kk-maksun, sinun ei tarvitse valita, harjoitteletko Kamppailukeskus Budokwain harjoituksissa vai kouluryhmissä, sillä voit harjoitella missä tahansa aikatauluusi sopivassa ryhmässä. Rajattomaan kuukausimaksuun sisältyy myös rajaton harjoitteluoikeus, joten voit harjoitella aikataulun mukaisesti niin monessa ryhmässä viikossa, kuin itse haluat.

 • Harjoittelu kouluryhmässä 79€/kausi (syys/kevätkausi)

Mikäli haluat harjoitella yhdessä kouluryhmässä, voit valita 79€ kausimaksun. Kausimaksu sisältää koko syys- tai kevätkauden harjoittelun 1x/vko valitsemassasi kouluryhmässä. Kausimaksu ei sisällä harjoittelua toisessa kouluryhmässä tai Kamppailukeskus Budokwain harjoituksissa.

Ohjaajat

Kaikkien lasten ryhmien harjoittelusta vastaavat koulutetut ohjaajat. Budokwai Taekwondo kouluttaa jokaisen junioriohjaajansa vähintään 1-tason junioriohjaajakoulutuksen tasolle saakka. Kaikkien ryhmien ja ohjaajien osaamisen laadusta vastaa seuran päätoiminen valmennuspäällikkö Roosa Närhi (Liikunnanohjaaja AMK).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmiin ennen ensimmäistä harjoituskertaa.
Ryhmiin voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

Nimi
Ikä
Mihin ryhmään osallistut

Ilmoittautumiset: taekwondo@budokwai.fi

Written by Roosa