Syksyn harjoitusaikataulu on julkaistu ja se löytyy täältä:

HARJOITUSAIKATAULU

Harjoitusaikataulussa on otettu huomioon palautekyselyiden tuloksia!

Aikuisille lisää kamppailuharjoituksia!

Aikuisille on tarjolla kaksi kamppailuharjoitusta, joista maanantain harjoitus on tuttuun tapaan Arton luotsamaa KAMPPAILUTREENI, jossa taekwondon otteluharjoitteiden lisäksi saadaan myös vivahteita muista kamppailulajeista, kuten nyrkkeilystä. Keskiviikkona otellaan puhtaasti taekwondon kilpa-ottelusäännöin rennon letkeällä otteella Kari-Matin ohjauksessa. Molemmat harjoitukset on suunnattu kaikille aikuisharrastajille tasoon katsomatta. Harjoituksiin osallistumiseksi ei vaadita minkäänlaisia kilpailutavoitteita, vaan pääasia on päästä harjoittelemaan kamppailutaitoja turvallisesti ja hyvällä fiiliksellä! 
Ottelusuojia saat lainaan tarvittaessa, mutta suosittelemme vahvasti omien varusteiden (säärisuojat, kyynärvarsisuojat, kypärä) hankkimista. Otteluvarusteita voit ostaa infopisteeltä.

Liikesarjoissa lisää tarjontaa

Liikesarjojen ystäville on nyt tarjolla kaksi viikkoharjoitusta! Keskiviikkoisin harjoitellaan Leon kanssa kilpailuun tähtäävällä otteella, eli jo opittujen liikesarjojen parempaa suoritustapaa! Harjoitukseen voi osallistua, vaikka tavoitteena ei olisikaan osallistua kilpailuihin, mutta huomioithan, että harjoituksessa ei opetella uusia liikesarjoja.
Sen sijaan perjantain harjoitus on suunnattu uusien liikesarjojen opettelun sekä aiemmin opittujen kertaamiseen. Perjantain harjoitus sopii siis, kun haluat oppia esimerkiksi seuraavaa vyökoetta varten vaadittavan liikesarjan. Perjantain harjoituksista vastaa Jari Johansson.

Kilparyhmä laajenee myös nuoremmille

Kilparyhmä aloittaa syksyllä kahden ryhmän voimin: 9-13-vuotiaat sekä 13-17-vuotiaat. (13-vuotiaat voivat valmentajan kanssa valita, kumpaan ryhmään osallistuvat, riippuen siitä kummassa on enemmän saman kokoisia harjoitupareja).
Molemmilla ikäryhmillä on yksi oma otteluharjoitus sekä yksi yhteinen harjoitus viikossa. Lisäksi 13-17-vuotiaille on erikseen fysiikkaharjoitus, jonka tavoitteena on kehittää perusvoimaa sekä muita taekwondossa vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia.
Kilparyhmä on suunnaattu niille lapsille ja nuorille, joka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja osallistua ottelukilpailuihin. Osallistumiseen ei ole taitotasorajaa, vaan harjoittelun myötä taidot karttuvat. Sen sijaan vaaditaan motivaatiota sitoutua harjoitteluun omaan ikään sopivalla tavalla. Kilparyhmään pääsee mukaan ilmoittamalla halukkuudesta osallistua Roosalle joko salilla kasvotusten, whatsappilla tai sähköpostilla: 044-2004733 / taekwondo@budokwai.fi . Tämän jälkeen pääset kokeilemaan harjoituksia.

Perheryhmien tarjonta kasvaa!

Sunnuntai on todellinen perhepäivä! Aloitamme kolme perheryhmää 1-2-vuotiaille, 3-6-vuotiaille sekä 6-12-vuotiaille! Perheryhmässä aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä.  Perheryhmään voi osallistua maksimissaan kaksi aikuista yhtä lasta kohden. Yksi aikuinen voi osallistua useamman lapsen kanssa. Ohjaajina Perheryhmissä toimii Tanja Siltanen (1-2-vuotiaat) sekä Niko Ringvall (3-12-vuotiaat).
HUOM! 1-2-vuotiaiden perheryhmä aloittaa 19.9.2021!

Yleistreenit tuttuun tapaan!

Kaikkien ikäryhmien yleistreenit jatkuvat tuttuun tapaan! Oman ikäryhmäsi yleistreenit löydät aikataulusta. Muistathan, että yleistreenit valmistavat seuraavaan vyökokeeseen ja suosittelemme kaikkia harrastajia käymään erikoistreenien lisäksi jossakin yleistreenissä, jotta taidot kehittyvät monipuolisesti.  

Kouluryhmät järjestetään tällä kaudella, Haarlan koulussa, Pallivahan koulussa, Varissuon koulussa, Pääskyvuoren koulussa, Paattisten koulussa sekä Ruskolla Kirkonkylän koulussa. 

Harjoituksiin ilmoittautuminen:

Harjoituksiin ilmoittaudutaan tuttuun tapaan MyClubin kautta. Uudet harrastajat voivat ilmoittautua harjoituksiin täältä:
ILMOITTAUDU TAEKWONDOON

Written by Roosa