Osoite

Urheilutie 2, 21420 Lieto

Kilpailupaikalla

Kilpailupaikan sisääntulossa tarkistetaan jokaisen yli 16-vuotiaan henkilön koronapassi ja henkilöllisyystodistus. Myös kaikkien teini-ikäisten tulee pyydettäessä todistaa ikänsä, vaikka he olisivat alle 16-vuotiaita. Alaikäisillä henkilöllisyyden ja iän todistamiseksi hyväksytään Kelakortti tai viime kädessä vanhemman vakuutus.

Koronapassin tarkistuksen jälkeen jokaisen etukäteen tapahtumaan ilmoittautuneen joukkueenjohtajan, valmentajan, kilpailijan ja tuomarin tulee noutaa ranneke (kilpailijoille leima) rekisteröintipisteeltä. Tämä ranneke (ja leima) toimii maksuttomana sisäänpääsynä tapahtumaan sekä todistuksena että koronapassi on jo tarkastettu, jos välillä poistuu ja palaa takaisin kilpailuhalliin. Katsojat saavat rannekkeet sisäänpääsymaksua vastaan kahvilasta. Sisäänpääsymaksu on 7 €/hlö ja alle 7-vuotiaat pääsevät maksutta. Kilpailijat voivat uusia leiman rekisteröinnissä, jos se kuluu päivän aikana.

Kahvilassa myydään edullisesti voileipiä, pasteijoita, dallaspullia, joulutorttuja ja muuta naposteltavaa. Budokwai Taekwondon nuortenryhmä puolestaan myy kaikenlaisia nannoja, joiden tuotto menee täysin nuortenryhmän omaan toimintaan.

Kilpailuhallissa ei saa olla ulkojalkineilla, joten ne tulee jättää tuloaulaan. Puhtaat sisäkengät ovat sallittuja. Liedon kunta edellyttää, että kasvomaskeja käytetään kaikissa sisätilaisuuksissa!

Pysäköintialue

Kilpailupaikan pohjapiirros

Written by Maika