Aluehallintoviraston rajoitusten mukaisesti voimme aloittaa kaikkien ikäryhmien harjoitukset välittömästi.

Harjoitusaikataulun löydät TÄÄLTÄ
HUOM! Vapun vuoksi perjantaina 30.4 ei ole harjoituksia pääskyvuoren koululla. Sunnuntaina 2.5 ei järjestetä Kick HIIT ja Balance harjoituksia. Muut harjoitukset sunnuntaina normaalisti.


Harjoituksissa on edelleen osallistujamäärän rajoitus, jotta voimme varmistaa mahdollisuuden turvaväleihin harjoittelun aikana. Muistathan siis sekä varata paikkasi, että peruuttaa paikan mikäli et pääsekään osallistumaan. 

Harjoitusten sisällössä noudatetaan suosituksia eivätkä harjoitukset sisällä kontaktia. Muistathan, että tärkein tartuntojen ehkäisyn muoto on henkilökohtainen hygienia sekä harjoituksista pois jääminen mikäli on mahdollista, että olet altistunut koronavirukselle tai tunnet itsesi sairaaksi.

Muita harjoituksiin osallistuvien velvollisuuksia koronan ehkäisyssä:
– Salille saapuessa käytetään maskia kaikkialla muualla, paitsi harjoituksen aikana
– Salille ei saa jäädä katsojia. Treenien aikana salilla on vain treenaajat, ohjaajat sekä päivystäjä.
– Muista hyvä käsihygienia!
– Toivomme, että erityisesti aikuiset eivät käytä pukuhuoneita. Vaihdetaan siis vaatteet mahdollisuuksien mukaan jo kotona. Näin vältämme ruuhkia pienessä tilassa
– Ennen aikuisten harjoituksia on aina pieni vaihtoaika, tulethan harjoituksiin siis täsmällisesti ja anna edeltäville tilaa poistua.
– Poistu harjoituksen jälkeen ripeästi, jotta seuraavat pääsevät aloittamaan.

Mikäli et pääse harjoituksiin paikan päälle, jatkamme facebook-livelähetyksiä edelleen seuraavista harjoituksista:
keskiviikko liikesarjat klo 19.00-20.15
sunnuntai KICK HIIT ja Balance klo 19.00-19.45 ja 19.45-20.15

Jatkamme myös 11-14-vuotiaiden ZOOM-treeniä tiistaisin ja torstaisin niin kauan, kuin lähetykseen löytyy osallistujia. Muista siis ilmoittautua ZOOM-treeniin MyClubissa mikäli aiot siihen osallistua.

Lisäksi lähetyksiä voi tulla tarpeiden ja toiveiden mukaan. Mikäli siis olet innokas kotitreenaaja, niin ilmoita toiveestasi meille 🙂

Toivomme, että voimme pian taas palata täysin normaaliin harjoitteluun. Sitä ennen olemme kuitenkin erittäin iloisia, voidessamme kutsua kaikki harrastajamme takaisin tatamille! <3

Nähdään siis treeneissä 🙂

 

Terveisin,

Budokwai ry Taekwondon johtokunta

Written by Roosa