Kauan odotettu aikuisten ilmainen STARTTIKURSSI järjestetään kesäkuussa keskiviikkoisin klo 17.15-18.30!

Tietoa lajista

Taekwondo on potkupainoitteinen Olympiaohjelmaan kuuluva kamppailulaji. Lajissa voi halutessaan kilpailla ottelussa tai liikesarjoissa. Kilpailu on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja lajissa voi edetä myös harrastusmielessä. Taekwondo tarjoaakin upean tavan seurata omaa kehittymistään vyöarvojen kautta, jossa ainoa vertailukohde on oma kehittyminen.

Aikuisharrastajalle taekwondo tarjoaa motivoivan tavan kehittää omaa fyysistä kuntoa. Potkuharjoittelu vahvistaa tasapainoa ja kehittää liikkuvuusominaisuuksia. Käsitekniikat ja pariharjoittelu parantavat motorisia taitoja sekä kehittävät kamppailuosaamistasi.

Harjoitukset toteutetaan omissa tiloissamme Kamppailukeskus Budokwailla, jossa pääset nauttimaan harjoittelusta niin ensiluokkaisten harjoitusolosuhteiden, kuin suomen kärkinimiin kuuluvien ohjaajien parissa.

STARTTIKURSSIT 2021

Starttikurssilla opit taekwondon perusteet siten, että voit osallistua tasollesi suunnattuihin muihin aikuisten harjoituksiin. Starttikurssin kesto on 1kk, jonka jälkeen harjoittelua voi jatkaa 1-4-kertaa viikossa oman aikataulun mukaisesti. Keltaisen vyön suoritettuasi harjoitusmahdollisuuksia on lähes päivittäin.

STARTTIKURSSI KESÄKUUSSA 2.-30.6.2021
Keskiviikkoisin klo 17.15-18.30

Starttikurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua samassa ryhmässä kesäaikataulun mukaisesti 15.8.2021 saakka. Starttikurssin suoritettuasi voit osallistua myös kolmeen lisäharjoitukseen viikossa kesäaikataulun mukaisesti.

Hinnasto ja ilmoittautuminen

Starttikurssi on ILMAINEN!

Ilmoittautuminen on pakollista alla olevin tiedoin:

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: taekwondo@budokwai.fi
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, ikä sekä puhelinnumero.

Starttikurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa seuraavin hinnoin:

  • Rajaton harjoittelu 45€/kk tai opiskelijat/alle 18-vuotiaat 35€/kk

Rajaton harjoitteluoikeus sisältää kaikki tasollesi sopivat harjoitukset. Starttikurssin jälkeen harjoitusmahdollisuuksia on 1-5-kertaa viikossa. Keltaisen vyön suoritettuasi voit harjoitella lähes päivittäin!

  • 10-kerran harjoituskortti 80€
  • 5-kerran harjoituskortti 45€

10-kerran ja 5-kerran harjoituskortti on voimassa 1-vuoden. Harjoituskortti on perhekohtainen ja se käy kaikissa harjoituksissamme.

Kaikiin harjoitusmaksuihin lisätään 10€ jäsenmaksu kalenterivuosittain

OHJAAJAT

Starttikurssin ohjaajana toimii Jarkko Mäkinen 7.dan ja Roosa Närhi 5.dan.

Roosa Närhi

Katso ohjaajaesittelyt klikkaamalla kuvan nimeä:

Written by Roosa