Ilmoittaudu taekwondon online-alkeiskurssille

Kurssilla opit taekwondon perustekniikat: potkut, lyönnit, iskut ja seisonnat. Lisäksi kehität kuntoasi, erityisesti kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Kurssille voit osallistua asuitpa sitten missä tahansa! Kurssin päätyttyä ohjaamme sinut lähimmälle taekwondosalille, jossa voit halutessasi jatkaa harjoittelua.

Kurssi järjestetään yhteisesti lapsille ja aikuisille.

Ostamalla yhden kurssioikeuden, voi koko perhe harjoitella yhdessä yhteiseltä ruudulta.

Harjoitussisällöt suunnitellaan niin, että pystyt harjoittelemaan pienessäkin tilassa ilman välineitä. Halutessasi voit kuitenkin tilata taekwondoharjoitteluun soveltuvan potkumaalin, jonka kanssa harjoittelu on hieman hauskempaa. Potkumaalin pitämiseen tarvitaan pari.

Harjoitukset järjestetään Zoom -palvelun kautta. Palvelu on ilmainen ja voit käyttää sovellusta puhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta. Harjoitukset ovat interaktiivisia, eli halutessasi ohjaaja pystyy näkemään ja neuvomaan harjoitteluasi.

Hinta: 25 € / 10-harjoitusta
(yhdellä ruudulla voi harjoitella koko perhe)
HUOM! KOKEILE ENSIMMÄINEN HARJOITUS ILMAISEKSI!

Kurssin aikataulu:

6.5 keskiviikko klo 19.00-19.45 ILMAINEN TUTUSTUMISKERTA
jonka jälkeen harjoitukset 31.5 saakka 
keskiviikkoisin klo 19.00-19.45 ja sunnuntaisin klo 18.00-18.45.
Lisäksi harjoitukset lähetetään ja tallennettaan facebook-ryhmään, josta harjoituksen voi tehdä jälkeenpäin omalla ajalla.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake! Lomakkeen täytettyäsi saat 24h sisällä ilmoittautumislinkin ensimmäiseen harjoitukseen.

Lisätietoja antaa kurssin ohjaaja Roosa Närhi:
taekwondo@budokwai.fi / 044-2004733

Ilmoittautumislomake löytyy täältä:
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

Written by Roosa