Paljon kysytty perhetaekwondo saa jatkoa kevätaikataulussamme sunnuntaisin 19.1 klo 16.30-17.30 alkaen. Perhetaekwondo on suunnattu 3-6-vuotiaiden lasten perheille.
Harjoitukseen ovat tervetulleita lasten kanssa 1-2 aikuista huoltajaa. Harjoitukset sisältävät taekwondon lajitekniikkaa, perusliikuntataitoja sekä leikkejä ja monipuolista kuntoilua.

Harjoitus on mainio tapa viettää lapsen kanssa laatuaikaa. Ryhmä on suunnattu kaikille 3-6-vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Ryhmään voi siis tulla mukaan sekä ensikertalaiset, että jo aikaisemmin taekwondoa harrastaneet perheet.

Harjoitusmaksu on 25€/kk/osallistuva lapsi. Hintaan sisältyy perhetaekwondon lisäksi tiistain taekwondokerho 4-6-vuotiaille. Huoltajat pääsevät harjoittelemaan ilmaiseksi lasten kanssa. Jokaisen osallistujan tulee kuitenkin liittyä seuran jäseneksi. Budokwai Taekwondon jäsenmaksu on 10€/hlö/kalenterivuosi.

Ryhmän pääohjaajana toimii Sami Kiikola 2.dan. Samilla on yli 25-vuoden kokemus taekwondosta ja hän on mm. toiminut Rauman Taekwondon pääohjaajana vuodesta -95.

Tervetuloa mukaan viettämään hauskaa sunnuntaipäivää uuden harrastuksen parissa!

Ilmoittaudu mukaan: taekwondo@budokwai.fi

Written by Roosa