Salikilpailuissa harjoitellaan kilpailemista liikesarjoissa ja ottelussa. Mukaan voivat osallistua kaikki, joilla on vähintään keltainen vyö. Salikilpailuissa on tarkoitus tutustua taekwondon kahteen kilpailumuotoon iloisella ja positiivisella mielellä. Osallistujia ei aseteta suoritusten perusteella paremmuusjärjestykseen ja kaikille osallistujille jaetaan tsemppimitalit. 

Liikesarjoissa riittää, että osaa yhden liikesarjan, jonka esittää kaksi kertaa tuomarille. Halutessaan voi myös esittää kaksi eri liikesarjaa. Tuomari antaa esityksen jälkeen yksilöllisen palautteen. Otteluissa puolestaan käytetään elektronisia panssareita, jolloin riittävän voimakkaasta osumasta saa pisteitä. Pisteet näkyvät televisioruudulla. Suojista ei tarvitse murehtia, sillä niitä saa lainaksi seuralta, jos osallistujalla ei ole omia.  

Salikilpailut lokakuussa:

  • pe 9.10.2020 klo 16.00-19.00 Varissuon koulu, viimeinen ilmoittautuminen ke 7.10.
  • ke 14.10.2020 klo 16.30-19.30 Kamppailukeskus Budokwai, viimeinen ilmoittautuminen ma 12.10. HUOM! pääsalilla ei ole aikataulun mukaisia harjoituksia salikilpailuista johtuen

Salikilpailuihin osallistuminen maksaa 5 €/hlö ja samalla maksulla voi osallistua molempiin kilpailumuotoihin. Viime keväänä kuukausimaksuja maksaneille etuuksiin kuuluu yksi ilmainen salikilpailu. Etuuden käyttämisestä tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen maika.gt@gmail.com. Otteluun osallistuvilta tarvitaan nimi, ikä, paino ja pituus sekä liikesarjoihin osallistuvilta nimi, ikä ja vyöarvo. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen muodostetaan otteluparit, joten etukäteen ilmoittautuminen on tärkeää.

Salikilpailujen järjestämiseen tarvitaan vapaaehtoisten apua, jotta kaikki sujuu joustavasti ja suunnitellusti. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, sillä kaikille kerrotaan selkeästi tehtävät. Avuksi voi tulla myös osaksi aikaa, jos mukana ei kykene olemaan koko salikilpailun ajan. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan vapaaehtoiseksi ja tule järjestämään hauskaa ja antoisaa tapahtumaa.

Written by Maika