Poikkeustilan vallitessa emme voi mennä yhdessä salille treenaamaan, mutta voimme tuoda salin kotiisi! Tällä sivulla julkaistaan aina seuraavan viikon LIVE -harjoitusaikataulu. LIVEtunnit järjestetään ZOOM -sovelluksen kautta. Sovellus on käyttäjälle ilmainen ja voit käyttää sitä tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta. Suosittelemme lataamaan sovelluksen laitteellesi ennen ensimmäistä treenikertaa.

Harjoituksiin voivat osallistua kaikki seuran harjoitusmaksuja maksavat henkilöt ja heille lähetetään sähköposti, josta löytyy kirjautumislinkki jokaiseen harjoitukseen. Harjoituksista saa myöskin treenikerran harjoituskirjaan. Ohjeen treenikirjan merkintään saat aina harjoituksen jälkeen ohjaajalta.

Jokaisen harjoituksen ohjeistuksissa kerrotaan mahdollisista tarvittavista välineistä. Suurimassa osassa harjoituksia ja harjoitteita et tarvitse paria tai potkuvälineitä. Mikäli näitä kuitenkin tarvitaan, ilmoitetaan siitä etukäteen treenin kuvauksessa. Jos sinulla ei ole pistaria ja haluaisit sellaisen ostaa, myymme pistareita ennakkolaskulla. Pistereita voit ostaa laittamalla viestin: taekwondo@budokwai.fi niin sovitaan myyntipaikka ja aika.

Livetreeniaikataulu 25-31.5.2020

MAANANTAI:
klo: 18.00-18.45 Aikuiset&Nuoret, KickHIIT / Roosa
Välineet: pistarit tai säkki ( saa tehdä tehdä tekniikat myös ilmaan )

TIISTAI:
klo 17.00-17.45 Lapset, Yleistreeni / Roosa


KESKIVIIKKO:
klo 19.00-19.45 Aikuiset & Nuoret + alkeiskurssi, Potkutekniikka + kehonhallinta/ Roosa

TORSTAI:
klo: 16.30-17.15 Lapset, yleistreeni/ Roosa
Välineet: pistari tai säkki 
klo: 17.15-18.00 Aikuiset & Nuoret, Yleistreeni / Jarkko
klo 18.00-18.30 Aikuiset & Nuoret, Balance /Jarkko

SUNNUNTAI:

klo 18.00-18.45 Alkeiskurssi /Roosa

 

 

OHJEET Zoom-sovelluksen käyttöön:

1.Lataa sovellus laitteellesi etukäteen
2.Klikkaa saamaasi linkkiä (klikkaus vie sinut suoraan tapahtumaan), treenin ID-koodin ja salasanan saat tapahtumalinkin mukana
3.Tapahtumat avataan aina 5min ennen harjoituksen alkua. Olethan ajoissa!
4.Treenin alussa voidaan vaihtaa hieman kuulumisia, jonka jälkeen jokainen sulkee oman mikrofonin harjoituksen ajaksi, jotta ohjaajan ääni kuuluu selkeästi
5.Voit valita pidätkö kameraa päällä vai et. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni käyttäisi kameraa, jolloin saamme yhteisöllisemmän harjoitustapahtuman ja saat ohjaajalta neuvoja harjoitteiden tekemiseen.
6. Mikäli haluat, että ohjaajan ruutu pysyy jatkuvasti näkyvissä, vie hiiri/kosketa ohjaajan ruutua, ja klikkaa “…” kolmen pisteen kohtaan, josta avautuu valikko. Valitse valikosta “pin video”.
7.Käytetään taekwondopukua mikäli mahdollista tai muuta urheilullista asustetta
8. Varmistathan aina ennen harjoituksen alkua mahdolliset muut harjoituksessa tarvittavat pienvälineet. Tarkemmat ohjeistukset harjoitusvälineisiin päivitetään budokwai.fi/taekwondo -sivulle edeltävän vuorokauden aikana.

Written by Roosa