Kesän harjoitusaikataulu on julkaistu ja sen  löydät täältä:

Harjoitusajat

Harjoitusajat koskevat pääsalin harjoituksia. Näiden lisäksi järjestetään myös liveharjoituksia joiden ajat julkaistaan erikseen.

Harjoitukset suunnitellaan siten, että lähikontaktia tulee mahdollisimman vähän. Täysin ilman lähikonktaktia järjestettävät harjoitukset ovat: liikesarjat, lihaskunto, kick HIIT + Balance (pistareiden tms välineiden käyttö mahdollista pareittain).

TOIMINTAOHJEET KORONAN AIKANA:

  1. Ilmoittaudu harjoituksiin MyClub sovelluksen kautta. Maksimiharjoittelijamäärä kesän aikana kaikissa harjoituksissa on 25hlö. ILMOITTAUTUMINEN ON PAKOLLISTA.
  2. Saapuessasi salille, pese kädet välittömästi eteisen WC-tiloissa
  3. Tuo harjoituskortti infotiskille
  4. Anna pukuhuoneessa tilaa muille, jos pukuhuoneessa on ruuhkaa, odota että aikaisemmat harrastajat pääsevät pois ennen kuin siirryt itse vaihtamaan varusteita.
  5. Jos niistät tai yskit harjoituksen aikana, pese kädet.
  6. Harjoituksen jälkeen pese kädet, vaihda varusteet ripeästi ja anna tila seuraavan ryhmän käyttöön. Älä käytä salin suihkua.
  7. Harjoitus on tarkoitettu vain harjoituksiin ilmoittautuneille, salille ei jäädä hengailemaan tai katsomaan muiden harjoituksia, jotta maksimi-ihmismäärä ei ylity. Poikkeuksena TKD-liikkari jossa vanhemmat voivat tulla katsomaan lasten harjoituksia.

 

Mikäli sinulla ei vielä ole MyClub -tunnuksia, pääset luomaan ne täältä:

https://id.myclub.fi/flow/home

Ilmoittautumisissa ja myclubin käytössä saat apua:
taekwondo@budokwai.fi tai 044-2004733

Written by Roosa