Hei,


Vallitsevasta tilanteesta ja hallituksen suosituksesta johtuen Budokwai Taekwondon johtoryhmä on päättänyt keskeyttää seuran kaikki harjoitukset 14.3 alkaen.


Keskeytys on voimassa toistaiseksi kunnes harjoituksia on turvallista jatkaa. Keskeytys on voimassa todennäköisesti vähintään 23.3 saakka. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja toimimme virallisten suositusten mukaisesti. Keskeytys koskee kaikissa toimipaikoissa järjestettäviä harjoituksia.

Olemme syvästi pahoillamme asiasta ja toivomme kaikilta seuran jäseniltä ymmärrystä vaikeana aikana.
Ajalta jona olemme suljettuna hyvitämme pyydettäessä harjoitusmaksut ensimmäisen normaalin toimintakuukauden ajalta alennuksina harjoitusmaksuista.
Mikäli haluat harjoitusmaksuusi hyvityksiä seuraavilta normaaleilta toimintakuukausilta, lähetä tästä viesti osoitteeseen: laskut@budokwai.fi

Pyydämme kuitenkin harrastajiamme huomioimaan, että seuramme on voittoa tavoittelematon yhdistys, jolla on merkittäviä juoksevia kuluja keskeytyksestä huolimatta.
Tästä johtuen yhdenkin kuukauden totaalinen harjoitusmaksujen keskeytys vaikuttaa toimintakykyymme merkittävästi. Tämä voi aiheuttaa mm. harjoitusvuorojen lopettamista työntekijävoiman vähentymisen vuoksi sekä oman toimitilamme menettämistä.

Vallitseva tilanne on monelle yksityishenkilölle ja perheelle vaikea. Mikäli tästä huolimatta pystyt ja haluat tukea seuran toiminnan jatkumista jatkamalla harjoitusmaksujasi keskeytyksettä, arvostamme tätä valintaa suunnattomasti.

Tilanteen rauhoituttua haluamme hyvittää menetetyn harjoitusajan leireillä ja extraharjoituksilla. Otamme vastaan myöskin ehdotuksia harrastajilta, minkälaista korvaavaa toimintaa toivoisitte.
Ehdotuksia voi lähettää: taekwondo@budokwai.fi


Rakkaudesta lajiin,
Mikko Huhtanen
Puheenjohtaja,
Budokwai ry

Written by Roosa