Budokwai Taekwondo siirtyy jouluaikatauluun huomenna 21.12.19, jolloin järjestämme seuran perinteiset pikkujoulut kaikille harrastajille
Pikkujoulut on maksuton tapahtuma, jossa alkuilta on kohdistettu erityisesti lapsille ja klo 20.00 -> kaikki aikuisväki on tervetullut viettämään rentoa iltaa glögin ja pienen purtavan ääressä.
Pikkujoulut alkavat klo 17.30 ja lasten osuus päättyy klo 20.00. Dan-kokeen avoin yleisöosuus on myös huomenna ennen pikkujouluja klo 16.15-17.30. Kokelaina ovat seurastamme Rufus ja Elmer Mattsson. Katso lisätietoja pikkujouluohjelmasta liitteen mainoksesta.

Joululoman aikataulu löytyy täältä. Liitteen aikataulun lisäksi Jasper ohjaa 22.12 sunnuntaina KickHIIT ja Balance harjoituksen klo 18.00-19.30.
Ovet kaikkiin joululoman aikaisiin harjoituksiin aukeaa 15min ennen harjoituksen alkua. Loman aikana salilla ei ole infotyöntekijää, joten mahdolliset harjoitussopimuksiin liittyvät kysymykset, kymppikorttien tilaukset yms. tulee laittaa suoraan osoitteeseen: taekwondo@budokwai.fi

HUOM! Mikäli haluat ostaa taekwondovarusteita pukinkonttiin (suojia, pukuja, pistareita) on ostokset mahdollista hoitaa vielä huomenna pikkujoulujen yhteydessä klo 16.30-20.00.

Oikein rentouttavaa ja treenintäyteistä Joulua kaikille!

 

 

Written by Roosa