Alkeisryhmiin mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

Kevään alkeisryhmät käynnistyvät viikolla kaksi. Mukaan voi tulla kuitenkin missä vaiheessa kautta tahansa!

Alkeisryhmissä ei kurssimaksuja! Maksat ainoastaan niistä kuukausista jolloin harjoittelet! (Lukuunottamatta koulujen tiloissa järjestettävät lasten ryhmät, joissa kausimaksumahdollisuus)

Hinnat:

AIKUISET: 45€/kk (sisältää rajattoman harjoitteluoikeuden)

ALLE 18-VUOTIAAT ja OPISKELIJAT: 35€/kk (sisältää rajattoman harjoitteluoikeuden, myös lasten kouluryhmät)

TAEKWONDOKERHO ja PERHETAEKWONDO: 25€/kk (sisältää harjoitteluoikeuden taekwondokerhossa (4-6-v) ja perhetaekwondossa (3-6-v.)

Koulujen tiloissa järjestettävät ryhmä 6-12-vuotialle:  Turku: 69€/kevätkausi, Rusko 79€/kevätkausi

Harjoittelumaksujen lisäksi jokainen maksaa jäsenmaksun kalenterivuosittain 10€/hlö

Perhealennus -10%/perheenjäsen, sisältyy kuukausimaksuihin.

KOKEILE 2-kertaa ilmaiseksi!

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: taekwondo@budokwai.fi / 044-2004733 Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mihin ryhmään ilmoittaudut sekä harrastajan ikä. Tarkemman ilmoittautumislomakkeen saat paikan päällä.

AIKUISET (yli 15-vuotiaat):

Aikuiset alkeet. Torstaisin klo 19.00-20.15

Aloittelijoiden harjoituksessa  opit taekwondon perusteet. Harjoitukset sisältävät potkutekniikkaa, iskuja, lyöntejä sekä torjuntoja. Harjoitteet tehdään potkumaaleihin, ilmaan sekä pariharjoitteina. Harjoituksissa kehität lajitaidon lisäksi liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa sekä kestävyyttä.
Harjoitukset soveltuvat kaikille yli 15-vuotiaille. Sinun ei tarvitse olla kovassa kunnossa aloittaaksesi. Kuntosi kasvaa harjoittelun myötä.  Jokainen etenee harjoituksissa oman tason mukaisesti ja harjoitteita voidaan antaa myös henkilökohtaisesti eriyttäen kunkin tarpeiden mukaisesti.

Ohjaaja: Roosa Närhi 4.dan.
Roosa on seuramme päätoiminen valmennuspäällikkö. Hänellä on monipuolinen osaaminen taekwondosta niin liikesarjojen, kuin ottelun kansainvälisiltä kilpakentiltä. Roosa on opettanut taekwondoa ammatikseen vuodesta 2011.
Koulutus: Liikunnan ammattitutkinto, Liikunnanohjaaja AMK (19).

KICK HIIT  Sunnuntaisin klo 18.30-19.15

KICK HIIT on kovatempoinen potkuharjoitus,  jossa sykkeet varmasti nousevat. Harjoitus toteutetaan yksinkertaisilla potkutekniikoilla intervalliharjoitteluna. Harjoitus sisältää lisäksi lihaskuntoharjoittelua. Harjoitus sopii jokaiselle, joka haluaa ottaa itsestään irti! Sinun ei tarvitse olla kovassa kunnossa osallistuaksesi harjoitukseen, vaan jokainen pystyy toteuttamaan harjoituksen omalla henkilökohtaisella maksimillaan. Harjoitus ei vaadi aikaisempaa lajitaustaa.

BALANCE Sunnuntaisin klo 19.15-20.00
Balance on kehoa huoltava harjoitus, joka sisältää venyttelyä, foamrullahierontaa ja rentoutusta. Harjoituksen jälkeen keho ja mieli kiittävät.
Harjoitus sopii kaikille.

Ohjaaja: Niko Saarinen 1.dan.
Niko on suomen menestyneimpiin kuuluva ottelija. Niko harjoittelee Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskuksessa ja on urallaan saavuttanut mm. kadettien MM-hopeaa sekä aikuisten G-turnauksen pronssia. Nikon ohjauksessa saat varmasti ensiluokkaista mallia potkutekniikasta sekä motivoivaa ohjausta!

Koulutus: VOK 1-tason ohjaaja.

LAPSET 6-14-vuotiaat:

Järjestämme lapsille harjoituksia lähes päivittäin eri toimipisteillämme. Taekwondon parissa lapset oppivat lajitaitojen lisäksi monipuolisia liikuntataitoja. Harjoituksissamme lasten liikkuvuus, kehonhallinta, nopeus ja kestävyys kehittyvät. Lisäksi huomioimme harjoituksissamme monipuolisesti myös ne ominaisuudet ja liikuntataidot, jotka eivät lajisuorituksissa tule ilmi. Tarjoamme tiistain harjoituksissa pidemmän harjoituksen, jonka ensimmäiset 30min käytetään erilaisten monipuolisuusominaisuuksien kehittämiseen kuten akrobatia, pallon käsittely ja muut monipuolisuutta kehittävät harjoitteet. Tavoitteenamme on tarjota seuraamme liittyville lapsille vahva perusta liikkujana, joka kantaa myöhemmin taekwondon tai muidenkin lajien parissa.

Tarjoamme lasten harjoituksia omalla salillamme Kamppailukeskus Budokwaissa sekä koulujen tiloissa Haarlassa, Pallivahassa, Varissuolla ja Ruskolla.
Seuramme periaatteena on, että jokainen lapsi voi koota itselleen sopivan harjoitusaikataulun. Harjoitella voi siis kerran viikossa tai useammin. Voit valita alla olevista harjoitusajoista lapsellesi sopivat harjoitukset. Kuukausimaksua (35€/kk) maksamalla voit osallistua kaikkiin ikäryhmän harjoituksiin. Mikäli haluat harjoitella vain yhdessä kouluryhmässä, harjoittelumaksu on Turun alueen koulussa 69€/kevätkausi ja Ruskolla 79€/kevätkausi.

Alkeistason harjoitukset Kamppailukeskus Budokwain tiloissa:

6-10-vuotiaat, tiistai klo 17.00-18.15 ja torstai klo 17.00-18.00 (pääohjaaja Roosa)

11-14-vuotiaat, tiistai klo 17.00-18.15 ja torstai klo 18.00-19.00 (pääohjaaja Otso / Oona)

Alkeistason harjoitukset kouluryhmissä:

Varissuon koulu, maanantai klo 18.00-19.00 (pääohjaaja Roosa)

Rusko, Kirkonkylänkoulu, keskiviikko klo 18.30-19.30 (pääohjaaja Sami)

Pallivahan koulu, torstai klo 17.00-18.00 (pääohjaaja Sami)

Haarlan koulu, sunnuntai klo 15.15-16.15 (pääohjaaja Roosa)

Pääohjaajat:

Roosa Närhi 4.dan: Roosa on seuramme päätoiminen valmennuspäällikkö. Hänellä on monipuolinen osaaminen taekwondosta niin liikesarjojen, kuin ottelun kansainvälisiltä kilpakentiltä. Roosa on opettanut taekwondoa ammatikseen vuodesta 2011.
Koulutus: Liikunnan ammattitutkinto, Liikunnanohjaaja AMK (19).

Otso Saarinen 1.dan:Otso on kokenut lasten ohjaaja, joka harjoittelee itse Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskuksessa ja on yksi suomen lupaavimmista ottelijoista. Otso saavuttanut urallaan mm. aikuisten SM-kultaa sekä PM-kultaa.

Koulutus: VOK 1-tason junioriohjaaja

Oona Idrizi 2.dan:Oona on aloittanut taekwondon harrastamisen jo 6-vuotiaana. Oonalla on monipuolinen osaaminen kaikilla taekwondon osa-alueilla.

Koulutus: Klassikon lukio, VOK 1-tason junioriohjaaja

Sami Kiikola 2.dan:Sami on toiminut oman seuran pääohjaajana Rauman Taekwondossa vuosina 1995-2014. Samilla on monipuolinen kokemus taekwondosta ja hän mm. liikesarjojen ja ottelun kilpailutuomari.

Koulutus: VOK 1-tason ohjaajakoulutus.

LAPSET 3-6 -vuotiaat ja perheet:

Järjestämme perheen pienimmille sekä oman taekwondokerhon, että vanhempien kanssa yhdessä toteutettavan perhetaekwondon!

Taekwondokerho 4-6-vuotiaat maanantaisin klo 17.15-18.00
Pienimpien lasten ryhmässä tutustutaan lajiin leikinomaisesti. Tärkeimpänä tavoitteena harjoituksissa on kehittää lasten perusliikuntataitoja monipuolisesti ja turvallisesti taekwondolle tyypillisiä harjoitteita apuna käyttäen. Harjoitusten lomassa lapset oppivat toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa saaden ensimmäisen kosketuksen urheiluseuratoimintaan.

Pääohjaaja Niko Ringvall 5.kup: Niko aloitti taekwondon harrastamisen neljä vuotta sitten oman pojan innoittamana. Päämäräänä on edetä vyöarvoissa hitaasti, mutta varmasti! Nikolla on kymmenen vuoden kokemus päiväkodin hoitajana, jossa hän vastasi mm. lasten liikuntatoiminnasta.
Koulutus: VOK 1-tason junioriohjaaja

Perhetaekwondo 3-6-vuotiaat, perjantaisin klo 17.30-18.30

Perhetaekwondo on suunnattu 3-6-vuotiaiden lasten perheille.
Harjoitukseen ovat tervetulleita lasten kanssa 1-2 aikuista huoltajaa. Harjoitukset sisältävät taekwondon lajitekniikkaa, perusliikuntataitoja sekä leikkejä ja monipuolista kuntoilua. Harjoitus on mainio tapa viettää lapsen kanssa laatuaikaa. Ryhmä on suunnattu kaikille 3-6-vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Ryhmään voi siis tulla mukaan sekä ensikertalaiset, että jo aikaisemmin taekwondoa harrastaneet perheet.

Pääohjaaja Markus Rantala 1.dan: Markus on aloittanut taekwondon perhetaekwondossa kymmenen vuotta sitten, jonka kautta kipinä omaan harjoitteluun syttyi. Lajitaustaa hänellä on taekwondon lisäksi Hanmoodoosta sekä karatesta.
Koulutus: Yliopiston lehtori

Written by Maika