Oletko kokeillut ravitsevia raakakakkuja, joita voi nauttia hyvällä omallatunnolla?

Raakakakkujen idea on yksinkertainen: kaikki raaka-aineet pyritään pitämään mahdollisimman ravinnerikkaina, eikä raakakakkujen valmistuksessa käytettäviä ainesosia lämmitetä yli 42-asteen. Rasvoina käytetään muun muassa pähkinöitä ja kookosrasvaa. Näin mahdollistetaan mahdollisimman ravitseva herkku.

Jos et ole vielä maistanut näitä syntisen hyviä makupaloja, nyt se on mahdollista Budokwai-salilla 23.8-25.8 klo. 17-20. Tarjolla on 3€/pala omenapiirakkaa, mansikkakakkua, suklaapaloja sekä suklaavanilja-syntikakkua, josta voit valita omasi!
raakakakku
PS. Kakkuja on rajallinen määrä, joten omat kakkupalat kannattaa varata jo heti! Varauksen saat tehtyä kommentoimalla tähän tapahtumaan monta palaa haluat varata tai laittamalla viestiä järjestäjille facebookin tai sähköpostin kautta.

Terkuin,
Tanja Pasanen (tycata@gmail.com)
Elina Strandman (elanst@utu.fi)

 

Written by Maika