Budokwai karate on Tähtiseura!

Budokwai Karaten on Olympiakomitean virallinen Lasten ja Nuorten Tähtiseura! Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.  Tähtiseura on seurojen laatuohjelma joka on jatkoa Sinittiseura laatuohjelmalle. Kiitos harjoittelijoille, vanhemmille, ohjaajille ja muille toimijoille siitä että olemme saavuttaneet… Lue lisää »

Facebook

Budokwai Karate löytyy myös Facebookista tästä osoitteesta: https://www.facebook.com/budokwaikarateturku/

Kuvia ja videoita

Budokwai karaten Flicker -kuvapalvelusta löytyy useita satoja kuvia toiminnastamme vuosien varrelta. Kuvien lisäksi Youtube -kanavalta löytyy videoita vuosien varrelta.    

Uusimmat
 • Harjoitukset jatkuvat

  Harjoitukset alkavat jälleen kesätauon jälkeen. Tässä yhteenvetoa että milloin eri ryhmät aloittavat: Ke 2.8. klo 18.30 Aikuisten värivöiden ryhmä aloittaa  Pe 11.8. klo 17.15 KarateKids ryhmä aloittaa Pe 11.8. klo 18.00 Lasten (7-14v) peruskurssi aloittaa Su 13.8. klo 16.15 Nuorten jatkoryhmä 1 aloittaa Su 13.8. klo 18.00 Nuorten jatkoryhmä 2 aloittaa Ti 15.8. klo 17.15 Perhebudo… Lue lisää »

 • Syksyn 2023 peruskurssit

  Ilmoittautuminen syksyn 2023 kursseille on nyt avattu. Syksyllä alkavien kurssien linkit tässä:Aikuisten peruskurssiLasten ja Nuorten (7-14v) peruskurssiKarateKids (5-6v)Perhebudo Ilmoittautuminen tapahtuu  tämän lomakkeen kautta.Harjoituspaikka: Uhrilähteenkatu 2, 20250 TURKUTervetuloa kurssille!

 • KarateKids

  KarateKids -ryhmään on tullut muutama vapaa paikka. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja suljetaan jälleen kun ryhmä on täynnä.    

 • Kevään 2023 peruskurssit

  Ilmoittautuminen kevään 2023 kursseille on nyt avattu. Alkuvuodesta alkavien kurssien linkit tässä:Aikuisten peruskurssiLasten ja Nuorten (7-14v) peruskurssi KarateKids -ryhmä ilmoittautuminen aukeaa kun kurssilla on tilaa. Seuraa KarateKids kurssin tilannetta tältä sivulta.  Ilmoittautuminen tapahtuu  tämän lomakkeen kautta. Tervetuloa kurssille!

 • Syksyn 2022 peruskurssit

  Ilmoittautuminen syksyn 2022 kursseille on nyt avattu. Kurssien linkit tässä:Aikuisten peruskurssiPerhebudoKarateKids (5-6v)Lasten ja Nuorten (7-14v) peruskurssi Ilmoittautuminen tapahtuu  tämän lomakkeen kautta.

 • Aikuisten harjoitukset jatkuvat

  AVI:n ja Turun kaupungin uusien ohjeiden mukaan voimme aloittaa nyt myös aikuisten karateharjoitukset. Tärkeää on ylläpitää koronaturvallisuutta mm. seuraavin ohjein:Pidetään maski päässä kaikkialla sisätiloissa alkukumarruksen ja loppukumarruksen välistä harjoitteluaikaa lukuunottamatta. Harjoituksissa vältetään kontaktia ja keskitytään yksilötekniikoihin ja kataan. Desinfioidaan kädet tullessa ja mennessä. Ei käytetä pukuhuoneita.Ei tulla harjoituksiin sairaana eikä myöskään silloin, jos tiedät kodin… Lue lisää »