Lapset

Lasten harjoitukset on jaettu ikäryhmittäin. Lasten alkeistason harjoituksissa harjoittelevat kaikki vasta-alkajista vihreään vyöhön saakka. Ryhmittelytapa helpottaa vasta-alkajien sulautumista ryhmään sekä mahdollistaa taekwondon aloittamisen missä vaiheessa kautta tahansa.

Lapset 4-6-v.

Pienimpien lasten ryhmässä tutustutaan lajiin leikinomaisesti. Tärkeimpänä tavoitteena harjoituksissa on kehittää lasten perusliikuntataitoja monipuolisesti ja turvallisesti taekwondolle tyypillisiä harjoitteita apuna käyttäen. Harjoitusten lomassa lapset oppivat toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa saaden ensimmäisen kosketuksen urheiluseuratoimintaan.

 • 4-6-vuotiaat ma klo 17.00-17.45

Lapset 6-14-v.

Lasten alkeisryhmissä lapset pääsevät tutustumaan kiehtovaan uuteen lajiin turvallisesti ja monipuolisesti koulutettujen ja kokeneiden ohjaajien johdolla. Harjoituksissa liikunta- ja lajitaidot kehittyvät kuin itsestään! Myös erityislapset ovat tervetulleita seuramme toimintaan.

 • 6-9-vuotiaat ma ja to klo 17.00-18.00
 • 10-14-vuotiaat ke klo 17.30-18.30 ja to klo 18.00-19.15

Alkeiskurssit muissa toimipisteissä

Järjestämme alkeiskursseja 6-12-vuotiaille lapsille myös Varissuon, Pallivahan, Ruskon Kirkonkylän sekä Haarlan kouluilla. Ryhmät ovat ensisijaisesti alkeiskursseja, mutta valmistavat 7. kup vyökokeeseen saakka. Ryhmässä saa kuitenkin käydä harjoittelemassa Saippua Centerin tuntien lisäksi, vaikka omaisikin korkeamman vyöarvon. Alkeiskurssit järjestetään yhteistyössä MyMotionin kanssa, jossa ohjaajana toimii Roosa Närhi.

  • Varissuon koulu ke klo 18.00-19.00
  • Pallivahan koulu to klo 16.30-17.30
  • Ruskon Kirkonkylän koulu to klo 18.00-19.00
  • Haarlan koulu su klo 15.15-16.15

Aikuiset

Aikuisten harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat harrastajat. Aikuisille järjestetään kausittain alkeiskurssi, joka pitää sisällään lajiharjoitusten lisäksi kehoa huoltavia yleisliikunnallisia tunteja. Kaikki alla olevat tunnit sisältyvät alkeiskurssin hintaan.

Taekwondon alkeistunnit

Alkeistunneilla opit taekwondon perusteet ensimmäiseen vyökokeeseen vaadittavalle tasolle saakka. Potkupainotteinen harjoittelu kehittää erinomaisesti liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. Peruspotkujen lisäksi harjoitusohjelmaan kuuluvat yksinkertaiset torjunnat ja lyönnit.

 • Aikuisten alkeet ti klo 19.30-20.45 ja to klo 18.00-19.15

Yleisliikunnalliset tunnit

Kunto-ominaisuuksiin keskittyneet tunnit sopivat jokaiselle riippumatta lajitaustasta. potku-HIIT on tehokas kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittava harjoitus, jossa jokainen harjoittelija saa varmasti kaipaamansa hien pintaan ja innostavan ohjaajan avulla puristettua itsestään kaiken irti! Balance puolestaan on kehoa huoltavaa ja palauttavaa harjoittelua jonka jälkeen keho ja mieli kiittävät. Alkeiskurssilaiset voivat käydä myös näissä harjoituksissa.

 • potku-HIIT su klo 18.30 – 19.15
 • Balance su klo 19.15 – 20.00

Vastaa