Lapset

Lasten harjoitukset on jaettu ikäryhmittäin. Lasten alkeistason harjoituksissa harjoittelevat kaikki vasta-alkajista keltaiseen vyöhön saakka. Ryhmittelytapa helpottaa vasta-alkajien sulautumista ryhmään sekä mahdollistaa taekwondon aloittamisen missä vaiheessa kautta tahansa.

Lapset 4-6-v.

Pienimpien lasten ryhmässä tutustutaan lajiin leikinomaisesti. Tärkeimpänä tavoitteena harjoituksissa on kehittää lasten perusliikuntataitoja monipuolisesti ja turvallisesti taekwondolle tyypillisiä harjoitteita apuna käyttäen. Harjoitusten lomassa lapset oppivat toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa saaden ensimmäisen kosketuksen urheiluseuratoimintaan.

 • Ryhmä on kesälomalla. Syksyn harjoitusaikataulu julkaistaan heinäkuussa.

Lapset 6-14-v.

Lasten alkeisryhmissä lapset pääsevät tutustumaan kiehtovaan uuteen lajiin turvallisesti ja monipuolisesti koulutettujen ja kokeneiden ohjaajien johdolla. Harjoituksissa liikunta- ja lajitaidot kehittyvät kuin itsestään! Myös erityislapset ovat tervetulleita seuramme toimintaan.

 • ti klo 18.00-19.00, to klo 17.30-18.39

Alkeiskurssit muissa toimipisteissä

Järjestämme alkeiskursseja 6-12-vuotiaille lapsille myös Varissuon, Pallivahan, Ruskon Kirkonkylän koulun sekä Haarlan kouluilla. Ryhmät ovat ensisijaisesti alkeiskursseja, mutta valmistavat 7. kup vyökokeeseen saakka. Ryhmässä saa kuitenkin käydä harjoittelemassa Kamppailukeskus Budokwain tuntien lisäksi, vaikka omaisikin korkeamman vyöarvon.

Ryhmät ovat lomalla kesän ajan. Syksyn aikataulu julkaistaan heinäkuun aikana.

   • Varissuon koulu 
   • Pallivahan koulu 
   • Ruskon Kirkonkylän koulu
   • Haarlan koulu

Aikuiset

Aikuisten harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat harrastajat. Aikuiset alkeisryhmään voit liittyä mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Alkeisryhmän lisäksi aloittelevat aikuiset voivat osallistua alla kuvattuihin yleisliikunnallisiin tunteihin. Keltaisen vyön suoritettuaan aikuiset voivat osallistua harjoituksiimme lähes päivittäin.

Taekwondon alkeistunnit

Alkeistunneilla opit taekwondon perusteet ensimmäiseen vyökokeeseen vaadittavalle tasolle saakka. Potkupainotteinen harjoittelu kehittää erinomaisesti liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. Peruspotkujen lisäksi harjoitusohjelmaan kuuluvat erilaiset torjunnat ja lyönnit.

Aikusten alkeita ei järjestetä erikseen kesällä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua kaikille avoimeen ryhmään
keskiviikkoisin klo 18.00-19.15

Yleisliikunnalliset tunnit

Kunto-ominaisuuksiin keskittyneet tunnit sopivat jokaiselle riippumatta lajitaustasta. Kick-HIIT on tehokas kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittava harjoitus, jossa jokainen harjoittelija saa varmasti kaipaamansa hien pintaan ja innostavan ohjaajan avulla puristettua itsestään kaiken irti! Balance puolestaan on kehoa huoltavaa ja palauttavaa harjoittelua jonka jälkeen keho ja mieli kiittävät. Alkeiskurssilaiset voivat käydä myös näissä harjoituksissa.

 • Kick-HIIT torstai klo 18.30-19.15
 • Balance torstai klo 19.15-20.00

Vastaa