Suomen suurin ja makein taekwondotapahtuma Taekwondo Festivaali 24-26.5 Turussa!

Festivaali on perinteinen vuoden kohokohta, jossa pääset harjoittelemaan kansainvälisesti eri maiden harrastajien kanssa supertähtien ohjaamana.

Tänä vuonna Festivaalin supertähtinä ovat maailmanmestari ja olympiavoittaja Milica Mandic sekä kaksi olympimitalia ja maailmanmestaruuteen urheilijansa valmentanut Serbian olympiavalmentaja Dragan Jovic. Jovic on valittu myös maailman taekwondoliiton (WT) parhaaksi valmentajaksi.

Festivaali soveltuu jokaiselle harrastajalle! Päätähtien lisäksi ohjaajaksi saapuu kadettien (12-14-v.) entinen Brittien maajoukkuevalmentaja Saimoore Sarsoza, Suomen liikesarjojen päävalmentaja Marco Halonen, Nuorten Olympiavalmentaja Jarkko Mäkinen, liikesarjojen EM-hopeamitalisti Krista Mäkinen sekä tuoreet liikesarjojen EM-mitalistit Frans Salmi ja Christian Kamphuis. Lisäksi lapsille on tarjolla erityistä herkkua, kun Suomen Taekwondoliiton harraste- ja koulutuspäällikkö Tiiu Tuomi saapuu liikuttamaan leirin nuorimpia!

Taekwondon lajiharjoittelun lisäksi tarjolla on maistiaista vapaaottelun maailmasta, kun Timo ”Tipi” Juhani Hirvikangas ohjaa leirillä yli 15-vuotiaiden harjoitukset, joissa keskitytään itsepuolustustekniikoihin sekä lähiottelun saloihin.

Harjoittelun lisäksi luvassa on näytöksiä, illan viettoa sekä sauna partyt Uittamon saunatilassa!

Festivaalille pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Lisätietoja (mm. harjoitusaikataulun, ohjaajien esittelyt) löydät virallisilta nettisivuilta TÄÄLTÄ

Huomaathan, että ilmoittautuminen tapahtuu Suomi Sportin kautta. Jotta voit osallistua festivaaleille tulee sinulla olla Taekwondoliiton lisenssi. Lisenssin hinta on 35€ ja sen voit ostaa TÄÄLTÄ

Taekwondo Festivaalin ennakkohinnat ovat voimassa 30.4 saakka!
Ennakkohinnat:

Koko leiri 77€
2-päivää 66€
1-päivä 55€
7-10-vuotiaat lapset (osallistumioikeus vain Lapsille suunnattuihin harjoituksiin) 44€
Perhealennus -25% kun ensimmäinen perheenjäsen on maksanut normaalihinnan
Written by Roosa