Taekwondoa lapsille

Taekwondon parissa lapset oppivat lajitaitojen lisäksi monipuolisia liikuntataitoja. Harjoituksissamme lasten liikkuvuus, kehonhallinta, nopeus ja kestävyys kehittyvät. Lisäksi huomioimme harjoituksissamme monipuolisesti myös ne ominaisuudet ja liikuntataidot, jotka eivät lajisuorituksissa tule ilmi. Tarjoamme tiistain harjoituksissa pidemmän harjoituksen, jonka ensimmäiset 30min käytetään erilaisten monipuolisuusominaisuuksien kehittämiseen kuten akrobatia, pallon käsittely ja muut monipuolisuutta kehittävät harjoitteet. Tavoitteenamme on tarjota seuraamme liittyville lapsille vahva perusta liikkujana, joka kantaa myöhemmin taekwondon tai muidenkin lajien parissa.

Tarjoamme lasten harjoituksia omalla salillamme Kamppailukeskus Budokwaissa sekä koulujen tiloissa Haarlassa, Pallivahassa, Varissuolla ja Ruskolla.
Seuramme periaatteena on, että jokainen lapsi voi koota itselleen sopivan harjoitusaikataulun. Harjoitella voi siis kerran viikossa tai useammin.

Alkeistason (keltainen vyö) suoritettuaan lapset voivat halutessaan osallistua myös erikoisharjoituksiin kuten ottelu tai trikkaus/liikesarjatreeneihin.

Alkeistason harjoitukset löydät täältä: alkeistunnit

Koko seuran harjoituskalenterin löydät täältä: harjoituskalenteri

Written by Roosa