Taekwondo Festival 24-26.8

Arvoisat harrastajat.
Seuramme järjesti yli 10 vuoden ajan joka kesä kansainvälisen Taekwondo Festivaalin Turussa. Niistä on korikaupalla mahtavia muistoja! Viimeksi tällainen tapahtuma nähtiin vuonna 2015, joten nyt on tullut aika herättää tämä arvokas perinne jälleen eloon!
Seuramme harrastajat ovat etuoikeutetussa asemassa, sillä meidän ei tarvitse matkustaa minnekään, eikä järjestää majoituksia. Riittää, että ilmoittaudumme mukaan ja astelemme kotisalille mukaan huikeaan tapahtumaan. Festivaali ei ole pelkästään treeniä kansainvälisen huipputason ohjaajien johdolla, vaan tutustumista muihin lajiharrastajiiin ja hauskanpitoa yhdessä. Esimerkiksi lauantai-illan kohokohta on Beach Party Uittamolla!
Ohjaajalistan kärjessä on oma opettajani, MUN Dong-Kun, johon toivon mahdollisimman monen seuran harrastajan tutustuvan vielä, kun hän jaksaa matkustaa Suomeen. En ole oppinut häneltä kaikkea, mitä tiedän taekwondosta, mutta melkein. Mikset siis sinäkin! 🙂
Tutustu tapahtuman KOTISIVUIHIN heti! Sieltä löydät niin ohjaajat, aikataulut kuin ilmoittautumisohjeenkin. Jos jostain syystä ilmoittautuminen ei onnistu sivujen ohjeen avulla, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla:
Reilun kuukauden päästä se jo alkaa – olethan mukana!!!
Terveisin,
Jarkko Mäkinen
Pääopettaja
Budokwai Taekwondo

Written by Roosa