Huomio kaikki harrastajat ja vanhemmat! Taekwondoliitto ja Budokwai Taekwondo järjestävät yhdessä lasten ja aikuisten salikilpailut Kamppailukeskus Budokwaissa la 13.10.2018 klo 12.30-16.30.
Mukaan toivotaan osallistujia oman seuran lisäksi myös lähiseuroista ja vaikka kauempaakin, jotta saadaan aloittelijoille onnistuneet salikilpailut niin ottelussa kuin liikesarjoissakin.

Otteluun voi osallistua keltaisesta vyöstä lähtien ja liikesarjoihin minimi vaatimus on, että osaa yhden liikesarjan. Liikesarjoissa voi kilpailla myös parina ja kolmen hengen ryhmänä. Kaikki osallistujat palkitaan, eikä tilaisuus ole vanhvasti kilpailuhenkinen, vaan pikemminkin halutaan tutustuttaa aloittelijat kevyesti kilpailutoiminnan pariin. Nyt on hyvä tilaisuus osallistua vaikka molempiin kilpamuotoihin ja vahvistaa samalla osaamista tulevia kilpailuja tai vaikka vain vyökokeita ajatellen.

Osallistumismaksu on 5 € hlö ja se laskutetaan seuroilta. Ilmoittautumiset tehdään seuroittain kootusti osoitteeseen tiiu.tuomi@taekwondo.fi. BUDOKWAIN ILMOITTAUTUMISET osoitteeseen maika.gt@gmail.com tai suullisesti Maikalle (ikä, vyöarvo, kilpailumuoto sekä ottelussa paino ja pituus).

 

 

 

Written by Maika