Harjoitusmaksujen korotus 1.1.2019 alkaen.

Budokwai Taekwondon johtokunta on päättänyt korottaa harjoitusmaksuja 1.1.2019 alkaen. Harjoitusmaksujen korotus johtuu välttämättömien kulujen kattamisesta. Harjoitustilat muuttuivat merkittävästi paremmiksi vuonna 2017 ja niiden ylläpitämiseen menevät kulut luonnollisesti nousivat. Muuton yhteydessä ei tehty mitään muutoksia maksuihin. Olemme lisäksi saaneet Opetus- ja Kulttuuriministeriön palkkausapua päätoimisen valmennuspäällikön (Roosa Närhi) palkkaukseen 15 000€ vuosille 2017-2018. Palkkatuki päättyy vuonna 2019, jonka vuoksi haluamme varmistaa seuran omavaraisuuden työsuhteen jatkamiseksi ja siten toimintamme laadun ylläpitämiseksi.

Harjoitusmaksujen korottaminen kohdistuu kuukausimaksuihin sekä viiden ja kymmenen kerran kortteihin. Koulujen harjoittelumaksut pysyvät toistaiseksi ennallaan ja kouluryhmien harjoittelumaksujen muutostarvetta käsitellään kevään 2019 aikana.

Seuran harjoitusmaksuja on korotettu viimeksi vuonna 2013. Harjoitusmaksuja korotetaan ainoastaan välttämättömän tarpeen vuoksi. Seuralle on kunnia-asia tarjota laadukasta toimintaa mahdollisimman edullisin harrastuskustannuksin ja tästä periaatteesta pidetään myös jatkossa kiinni.

Harjoitusmaksujen korotuksen yhteydessä muutamme myös nuorten kilparyhmän maksukäytäntöä. Tammikuusta 2019 alkaen erillinen kilparyhmän harjoitusmaksu poistuu seuran kuukausimaksua maksavilta harrastajilta. Kilparyhmän harjoitukset sisältyvät siis kuukausimaksun hintaan. Kilparyhmän harjoituksissa voi käyttää myös 5- tai 10-kerran korttia. Muutos koskee myös muita seuroja edustavia urheilijoita.

 

Hinnasto 1.1.2019 alkaen:

Harrastaja Kuukausimaksu Huomioitavaa
Aikuiset 45€ Yli 18-vuotiaat, rajaton harjoitteluoikeus.
Juniori + opiskelijat 35€ Alle 18-vuotiaat ja opiskelijat, rajaton harjoitteluoikeus.
4-6-vuotiaat + perhetaekwondo 25€ Perhetaekwondoon voi osallistua 2 aikuista ilmaiseksi lapsen kanssa. Harjoitukseen osallistuvat lapset maksavat kuukausimaksun.

 

 

Muu tuote Hinta Huomioitavaa
Kouluryhmä Turun koulut 69€/syys- tai kevätkausi 6-12-v. harjoitusvuoro 1x/vko
Kouluryhmä Rusko 79€/ syys- tai kevätkausi 6-12-v. harjoitusvuoro 1x/vko
10-kerran kortti 80€ Kaikki ikäryhmät, kaikki harjoitukset
5-kerran kortti 45€ Kaikki ikäryhmät, kaikki harjoitukset

 

Written by Roosa