Tähtiseura on lupaus laadusta ja jatkuvasta kehityksestä

Budokwai ry Taekwondo saavutti Nuoren Suomen sinettiseura-arvon vuonna 2005. Sinetti oli osoitus laadukkaasta juniori- ja nuorisotyöstä. Vuonna 2005 harjoittelimme kaupungin yleisellä Budosalilla ja järjestimme kaksi alle 12-vuotiaiden ryhmää Varissuon koululla. Tänään olemme n. 400 jäsenen urheiluseura, jolla on 17 eri lasten- ja nuorten hajoitusta sekä 3-nuorten kilparyhmän harjoitusta oman pääsalimme lisäksi neljällä eri lähiöalueen koululla (Varissuo, Haarla, Pallivaha, Rusko)

Olemme siis vuosien aikana pitäneet kiinni jatkuvasta kehityksestä niin määrän, kuin laadunkin osalta. Näin on tehnyt myös katto-organisaatiot, jotka ovat uudistaneet Sinettiseuratoiminnan Tähtiseuroiksi. Tähtiseurat kattavat arvioinnin juniorien harrastustoiminnan lisäksi myös aikuisten harrasteliikuntaan sekä kilpa- ja huippu-urheiluun.

Sunnuntaina 22.4.2018 seuramme junioritoimintaa auditoivat Suomen Taekwondoliiton nuorisovastaava Tiiu Tuomi sekä Suomen Sukellusliiton nuorisovastaava Heli Halava.  Auditointi toteutettiin vertaisauditointina sukkelluseura Simpun kanssa, mikä herätti katsomaan toimintaamme myös hyvin erilaisesta näkökulmasta. Kiitos hyvistä keskusteluista Simpun edustajille sekä Tiiulle ja Helille.

Auditoinnin päätteeksi seuramme sai tähtileiman junioritoimintaan. Olemme siis tuore Olympiakomitean Tähtiseura lasten ja nuorten toiminnassa!

 

Kiitos kaikille seuramme ohjaajille ja muille toimijoille, jotka olette olleet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä laadukasta toimintaamme.

 

 

 

Lisätietoja tähtiseuratoiminnasta:

https://www.olympiakomitea.fi/2018/03/22/urheiluseuroille-kutsu-tahtiseura-laatuohjelmaan/

 

Written by Roosa