Torstaina 5.10.2017 Valtteri Tammila tavoittelee alle 15-vuotiaiden euroopanmestaruutta Unkarin Budapestissa. Mukana hänellä oma valmentaja Jarkko Mäkinen. Kova kaksikko, tsemppiä mitalijahtiin!!

Kuva on heinäkuulta, jolloin Valtsu voitti suomenmestaruudet alle 15-v. sarjoissa -33 kg ja -37 kg.

Lisätty 5.10.2017

Valtteri Tammila aloitti suomalaisottelut -33 kilon sarjassa häviten bulgarialaiselle Simeon Iliycheville 9-22. Bulgaari karsiutui jatkosta seuraavalla kierroksella. Sarjan voiton vei Unkarin Beneguz Molnar.

– Verryttely sujui hyvin ja lähdin otteluun luottavaisin mielin. Vastustaja pääsi yllättämään pari kertaa ja sen jälkeen oli vaikea saada ottelua hallintaan. Matsista ei jäänyt kovin hyvä olo, enkä ole lopputulokseen tyytyväinen. Tuntuu pettyneeltä. Nyt on aikaa pitkälle harjoitusjaksolle ennen siirtymistä seuraavaan ikäluokkaan ensi vuoden alusta alkaen, Tammila kertasi.

Valmentaja Jarkko Mäkisen päällimmäinen ajatus oli harmitus.

– Mistään epäonnistumisesta ei kuitenkaan voi puhua, vaan vastassa oli vain tarkempi ottelija. Kevään Bulgarian G1-kilpailussa sama vastustaja jäi alkukierroksille Valtterin ottaessa hopeaa. Taso on olemassa siis, mutta tällä kertaa on tyytyminen tähän.

 

Written by Maika