Budokwai Taekwondo järjestää Kamppailukoulu -päiväleirin 6-14-vuotiaille lapsille 7.-11.8.2017 klo 9.30-14.30.

Vielä ehdit ilmoittautua!

Budokwai Taekwondo järjestää elokuussa 7-11.8 jo perinteeksi muodostuneen KAMPPAILUKOULUN 6-14-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Leiri sisältää monipuolisesti taekwondoharjoittelua, perusliikuntataitoja, leikkejä ja pelejä sekä muuta hauskaa leiriohjelmaa. Leiri tulee sisältämään ainakin ottelua, hyppypotkuja, liikesarjoja, perustekniikkaa, akrobatiaa ja leikkimieliset taitolajikilpailut. Ohjelma on suunnattu sekä aivan aloitteleville, että jo kokeneille vöissä edenneille harrastajille. Harjoitussisältö ja ryhmien jako toteutetaan osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.. Nykyiset harrastajat voivat siis vaikka houkutella mukaan kaverin, joka ei ole koskaan taekwondoa harrastanut!

 

Kamppailukoulu on päiväleiri alkaen klo: 9.30 ja päättyen klo: 14.30 Kamppailukeskus Budokwain tiloissa (Uhrilähteenkatu 2).

 

Leirin hinta (5-päivää) on 150€ sisältäen lämpimän monipuolisen lounaan sekä välipalan päivittäin. Sisaralennus -30% (eli sisar 1 = 150€, sisar 2 =105€, sisar 3= 105€ jne.)

 

Ohjauksesta vastaavat Roosa Närhi 4dan. ja Olli Siltanen 4dan

 

Ilmoittautumiset taekwondo@budokwai.fi Ilmoittautumiseen ei tarvitse ilmoittaa tarkkoja tietoja, vaan lähetämme vastausviestinä tarkemman ilmoittautumisohjeen.

Written by Maika