Perhebudossa pääpaino on liikkumisen ilo, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja vaativaan kamppailulajiin aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhebudon tärkeitä asioita ovat lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisilla harjoitteilla ja leikeillä.

Harjoitukset ovat tarpeeksi lyhyitä ja innostavia, jotta lapset jaksavat innostua leikin varjolla tapahtuvaan opetukseen. Myös sosiaaliset taidot kehittyvät ryhmässä liikkuessa. Tutustumme samalla budoetikettiin.

Harjoituksiin tullaan yhdessä 2–6-vuotiaan lapsen kanssa. Harjoittelemaan voi tulla joko vain toinen vanhempi, molemmat vanhemmat, isovanhempi, kummi jne. Perhebudo on yhteistä perheliikuntaa. Harjoituksen kesto on 45 minuuttia. Osallistumismaksu on perhekohtainen (katso hintatiedot kohdasta Erikoisryhmät). Mukaan voi tulla koska tahansa.

Syksyn 2018 perhebudo joka tiistai klo 17.30-18.15. Ohjaajana toimii Kirsi Mäkilevo. Syksyn harjoitukset alkavat ti 21.8.2018 alkaen (huom. ei harjoituksia ti 11.9.2018)
HUOM! Kurssi alkaa olemaan täynnä. Jos vielä haluat mukaan kurssille tiedustele ilmoittautumislomakkeella että onko paikkoja vielä jäljellä.

Ilmoittaudu kurssille lomakkeen kautta.