Perhebudossa pääpaino on liikkumisen ilo, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja vaativaan kamppailulajiin aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhebudon tärkeitä asioita ovat lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisilla harjoitteilla ja leikeillä.

Harjoitukset ovat tarpeeksi lyhyitä ja innostavia, jotta lapset jaksavat innostua leikin varjolla tapahtuvaan opetukseen. Myös sosiaaliset taidot kehittyvät ryhmässä liikkuessa. Tutustumme samalla budoetikettiin.

Harjoituksiin tullaan yhdessä 2–6-vuotiaan lapsen kanssa. Harjoittelemaan voi tulla joko vain toinen vanhempi, molemmat vanhemmat, isovanhempi, kummi jne. Perhebudo on yhteistä perheliikuntaa. Harjoituksen kesto on 45 minuuttia. Osallistumismaksu on perhekohtainen 90e. Mukaan voi tulla koska tahansa.

Kevään 2019 perhebudo joka tiistai klo 17.30-18.15. Ohjaajana toimii Kirsi Mäkilevo.
Kevään harjoitukset alkavat ti 15.1.2019.
HUOM! HUOM! Kurssilla on rajoitetusti tilaa uusille perheille. Ilmoittautumisesi yhteydessä saat vahvistusviestin ilmoittautumisen jättämisestä. Tämän jälkeen saat vielä erillisen sähköpostin kurssin ohjaajalta että mahduitko mukaan kurssille..

Ilmoittaudu kurssille lomakkeen kautta.